Ja mam z cool club z cienkim opłatkiem pod spodem ale muszę ja wyprać ![]()
![]()
Ja dziś wyciągnęłam młodemu taki polarek taki misiowy ![]()
Ale też myślę by kupić jakąś kurteczkę cieplejszą bo nim się obejrzę to będzie zimno i nie będzie w czym iść
Z Sinsay zamawialam i Mlodenu i Córeczce
Ale widzę ze niedostepna już.
A Synkowi taka cienką ale tez znalesc nie moge. A zamawialam moze 2 tygodnie temu
Właśnie mam wątpliwość co do tego typu zapięcia na ile to jest wygodne
@Kalusia161 urocza jest ![]()
czasem moze się pojawić ze zwrotów
a podszewkę ma bawełnianą?
Widziałam ptaki dla dziewczynki jest w bardzo przystępnej cenie i powiem szczerze że sama się zastanawiam Ale na ile wygodnie będzie dwuczęściowy nakładać takiemu maluchowi czy nie lepiej jedno
No właśnie też się zastanawiałam bo kurczę chce
móc szybko młodego ubierać czy rozbierać jak zaprowadzam do żłobka
Sprawdzę później. Postaram się nie zapomnieć ![]()
@AnetteSo moj Synek jak byl mlodszyn nie znosil jednoczesciowyxh😅 zawsze szukalam kurtka j spodnie. Ale tez jak zima zlaba to przunajmniej kurtke sie wykorzysta.
A to u nas w żłobku jest i tyle fajnie, że dzieci mają „żłobkowe” kombinezony zimowe. Więc możemy prowadzić w kurtce, bo na zabawy na dworze panie i tak ubierają w kombinezony ze żłobka ![]()
@Mamamiski Ooo pierwszy raz o czymś takim słyszę. Nie wiedziałam że mają takie rozwiązania żłobki. No ja się zastanawiam czy kupić jedno czy dwu częściowy kombinezon dla synka
Ja i tak kombinezon mam, żeby mieć na jakieś zabawy w śniegu poza żłobkiem, czy po prostu mocno chłodniejsze dni, ale te kombinezony w żłobku, to naprawdę mega rozwiązanie i właśnie ułatwia ubieranie się rano, bo ja wychodzę z córką tylko do auta, więc ubieram jej kurtkę😅
No ja jadę autobusem to i tak muszę ubrać tylko właśnie zastanawiam się i muszę patent znaleźć by było szybko i sprawnie
Super jak jest taka opcja , póki co na dworze ciepło się robi dziś syn w spodenkach do szkoły ![]()
U nas też cieplutko !
U nas też ! Jeju już tyle godzin ! Jak to leci a dopiero wstaliśmy ![]()
To super sprawa. U nas niestety nie ma takiej opcji i chcę kupić kombinezon aby został w żłobku. A drugi do domu tylko już słyszę teksty męża że jak to on na wszystko nosić. Bo do auta mi taki kombinezon nie będzie potrzebny. A mam te właśnie poncza do auta po starszej
Tak zaraz 12 jeszcze trochę i mąż wróci ![]()
Maskara dla czego czas tu tak szybko leci ![]()
A to dobrze ja czekam aż wróci ;D akurat ze do tego żeby szybko leciało to ja jak najchętniej