Ubranka z lumpeksu

:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: o dzis jesteśmy w lidlu to koniecznie zajrzę

Tak wygladaja zapakowane , ogolnie to mega fajny sklad bo 85 % merino i 15% jedwab :heart_eyes: i to za 35 zloty :face_with_hand_over_mouth:

Ahh no i juz je pralam i nic sie nie stalo z nimi :grin:

3 polubienia

Ooo genialne będę polować :))

Ja jeszcze suszyłam i też nic się nie stało :smiley:

A na ten rozmiar jeszcze dajesz radę z body kopertowym moja już od trzeciego miesiąca przestała akceptować takiej zbyt bardzo się rusza wszystko tylko przez głowę aby tylko miała coś na sobie.

:rofl::rofl::rofl::rofl:

Moj nosi teraz 68 i w sumie od rozmiaru 62 zaczęłam kupować kopertowe body bo wszystko co przez głowę powoduje płacz. a że synek ma bardzo suchą skórę o smaruje kremami 5-6 razy dziennie to kopertowe mi się najlepiej sprawdza

Szkoda że nie mam Lidla w okolicy bo poszłabym na łowy :stuck_out_tongue:
Ogólnie mialam pare rzeczy i ta rozmiarów ka ok i

Muszę upolować , widać że super są :heart_eyes::heart_eyes:

Ja body kopertowe zakladam przez glowe :see_no_evil: nie bawilabym sie w te guziczki bo to masakra jest , zgubic sie idzie :rofl:
Bo nie trzeba tego rozpinac , oni tego nie sprawdzaja :rofl:

No właśnie ja nie mam pomysłu jak to właśnie przez głowę. Rozpiąć ten jeden guzik. Bo właśnie fajne te bodu

Hahaha muszę ten patent sprzedać mężowi bo on nigdy nie wie jak to body zapiąć :joy:

Mam kilka body kopertowych w wyprawce ale właśnie przeraża mnie ta ilość do zapięcia :rofl: dobry patent na pewno spróbuje :rofl::rofl:

Ja nic nie rozpinam , tam akurat w tych lidlowych jest naprawde duzo miejsca na glowke , dodatkowo material jest super elastyczny . Tylko dol rozpinam przy pampersie a reszta zapieta :grin:

Dla mnie body kopertowe jest spoko jest jest taki mini maluszek nie trzymający dobrze głowy, a potem to właśnie rezygnowałam z jakiegoś ciucha przez to, że dla większego niemowlaka te kopertowe przy ruchliwym bobasie to dramat

O kurde, skład mają faktycznie super. Musze skoczyć po nie do Lidla na dniach :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Cena mega.
Połowa taniej niż internetowo.
A szkoda, bo ostatnio tylko z takiej formy robienia zakupów korzystam :sweat_smile:

Ja właśnie przez tą ilość do zapinania nie mam za dużo body kopertowe . Większość mam tych zwykłych przez głowę :smiling_face:

Dokładnie też z tym mam problem. Jednak jak weszłam do Lidla jak dotknęłam tego body, mówię zrobię jak @asiam1 aby tylko mieć coś takiego. Mam nadzieję, że wypuszczą jeszcze takie cudna normalnie nakładane

1 polubienie

U mnie kopertowe body sprawdzilo sie przy synku ale teraz u córki zdecydowanie wole te zakładne przez głowe :woman_shrugging:t3:

1 polubienie

@Efektdomi O a ja właśnie uwielbiam te kopertowe :wink: