Ubranka z lumpeksu

Omg jakie piękne! :cherry_blossom:🩷:ribbon:

Kurczę ile piękności - chyba pora wybrać się na łowy :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

Ja w ciąży też tak chodziłam, boooooze jak mi teraz tego brakuje :grin: kupuj ile się da, niedość że teraz niewiele kosztuje to jak powyciągasz za kilka miesięcy to jak za darmo już będzie :grinning: ja nawet rozmiary 92 kupowałam jak coś fajnego znalazłam :sweat_smile:

1 polubienie

Ja też. U nas na osiedlu nie ma nic

Ja na wsi mieszkam. Niby sa 2 ciucholandy ale oba “obstawione”. Stali klienci wynisza siatami a potem oddaja co.im nie pasuje. Przynajmniej w jednym tak jest. A w drugim bylam 3 razy ale cent wysokie

Oo to tak to elegancko :smiley: prawie jak wygrana na loterii :smiley: moj to akurat kase ma zawsze ładnie poukładane, nigdy nie schowa nigdzie luzem

1 polubienie

Piękne , takie słodkie kolorki :cherry_blossom:🩷:two_hearts:

1 polubienie

W poniedziałek znów będę szła na łowy , także jak coś upoluję fajnego wrzucę :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Czekamy na zdjęcia :smiling_face:

Wrzucam dzisiejsze łowy . Sam NEXT i Marks&spencer . Miałam nie kupować malutkich już ale takie na lato mi się przydadzą .

7 polubień

Ooo i kolejne udane zakupy :smiley: ale śliczne

Zawsze coś idzie wygrzebać . Zostało mi 6 tygodni do terminu porodu to jeszcze z cztery poniedziałki na spokojnie mi zostały na łowy :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Ale super zakupy :heart: Fajnego masz trgo lumpka

1 polubienie

Ale piękne cudeńka !! 🩷🌸

1 polubienie

Widzę, że masz dokładnie tak jak ja :grin: też chodziłam z mamą co tydzień jak byłam na zwolnieniu a potem liczyłam ile piątków mi zostało :rofl: ostatecznie w piątek byłam w lumpie a w niedzielę jechałam do szpitala :sweat_smile:

2 polubienia

Ty to naprawdę umiesz łowić perełki

1 polubienie

A tak poza tym to już wszystko macie przygotowane? :smiling_face:

Nooo wlasnie…. Bo ja urodzilam ciut szybciej w 37+4 wiec tych moich poniedzialkow bylo mniej :sweat_smile: aczkolwiek dobrze bo nie planowałam ich juz wiecej w ciazy :sweat_smile:

@AnetteSo bo też fajny towar ma ten lumpeks , a na dziecięcych nie ma dużo ludzi zazwyczaj bynajmniej jak jest dostawa. Wczoraj to było dużo osób na męskie i damskie , a na dziecięce tylko ja i mama więc można było grzebać. A czasem jest tak, że na dziecięce jest kilka kobiet i już ciężej.
@Magdallenka0897 w większości tak, pokoik skończony , ciuchy poprane, poprasowane i poskładane tylko zostały te co dokupiłam , ale brakuje mi najważniejszego czyli fotelika byłam w weekend w 3 sklepach i był deficyt pracowników, którzy zajmują się fotelikami i kolejki były duże. Na pewno jakoś w tygodniu pojedziemy to będzie mniej ludzi. I jeszcze ciągle nie mam monitora oddechu , na pewno chce bo jestem trochę panikara ale nie mogę się zdecydować.
@Efektdomi no właśnie ja tak sobie planuje, a może być inaczej.

3 polubienia

Jej cudne rzeczy. Ja wam zazdroszczę że umiecie szukać. Ja nigdy nic nie umiem znaleźć nie wiem czemu tak jest :face_with_diagonal_mouth: