Omg jakie piękne!
🩷:ribbon:
Kurczę ile piękności - chyba pora wybrać się na łowy ![]()
![]()
Ja w ciąży też tak chodziłam, boooooze jak mi teraz tego brakuje
kupuj ile się da, niedość że teraz niewiele kosztuje to jak powyciągasz za kilka miesięcy to jak za darmo już będzie
ja nawet rozmiary 92 kupowałam jak coś fajnego znalazłam ![]()
Ja też. U nas na osiedlu nie ma nic
Ja na wsi mieszkam. Niby sa 2 ciucholandy ale oba “obstawione”. Stali klienci wynisza siatami a potem oddaja co.im nie pasuje. Przynajmniej w jednym tak jest. A w drugim bylam 3 razy ale cent wysokie
Oo to tak to elegancko
prawie jak wygrana na loterii
moj to akurat kase ma zawsze ładnie poukładane, nigdy nie schowa nigdzie luzem
Piękne , takie słodkie kolorki
🩷:two_hearts:
W poniedziałek znów będę szła na łowy , także jak coś upoluję fajnego wrzucę ![]()
Czekamy na zdjęcia ![]()
Wrzucam dzisiejsze łowy . Sam NEXT i Marks&spencer . Miałam nie kupować malutkich już ale takie na lato mi się przydadzą .
Ooo i kolejne udane zakupy
ale śliczne
Zawsze coś idzie wygrzebać . Zostało mi 6 tygodni do terminu porodu to jeszcze z cztery poniedziałki na spokojnie mi zostały na łowy ![]()
![]()
![]()
Ale super zakupy
Fajnego masz trgo lumpka
Ale piękne cudeńka !! 🩷🌸
Widzę, że masz dokładnie tak jak ja
też chodziłam z mamą co tydzień jak byłam na zwolnieniu a potem liczyłam ile piątków mi zostało
ostatecznie w piątek byłam w lumpie a w niedzielę jechałam do szpitala ![]()
Ty to naprawdę umiesz łowić perełki
A tak poza tym to już wszystko macie przygotowane? ![]()
Nooo wlasnie…. Bo ja urodzilam ciut szybciej w 37+4 wiec tych moich poniedzialkow bylo mniej
aczkolwiek dobrze bo nie planowałam ich juz wiecej w ciazy ![]()
@AnetteSo bo też fajny towar ma ten lumpeks , a na dziecięcych nie ma dużo ludzi zazwyczaj bynajmniej jak jest dostawa. Wczoraj to było dużo osób na męskie i damskie , a na dziecięce tylko ja i mama więc można było grzebać. A czasem jest tak, że na dziecięce jest kilka kobiet i już ciężej.
@Magdallenka0897 w większości tak, pokoik skończony , ciuchy poprane, poprasowane i poskładane tylko zostały te co dokupiłam , ale brakuje mi najważniejszego czyli fotelika byłam w weekend w 3 sklepach i był deficyt pracowników, którzy zajmują się fotelikami i kolejki były duże. Na pewno jakoś w tygodniu pojedziemy to będzie mniej ludzi. I jeszcze ciągle nie mam monitora oddechu , na pewno chce bo jestem trochę panikara ale nie mogę się zdecydować.
@Efektdomi no właśnie ja tak sobie planuje, a może być inaczej.
Jej cudne rzeczy. Ja wam zazdroszczę że umiecie szukać. Ja nigdy nic nie umiem znaleźć nie wiem czemu tak jest ![]()