Ubranka z lumpeksu

Super to pochwal sie czy udalo sie cos upolowac fajnego :wink:

1 polubienie

Wow no genialne zazdeo

1 polubienie

To się koniecznie pochwal :smiling_face:

To czekamy aż nam pokażesz, co tam ciekawego udało się kupić :smiley:

Dzisiejsze łowy były znów udane , dużo było malutkich rzeczy ale ja mam już zdecydowanie za dużo i teraz celuję w większe rozmiary jak są jakieś fajne ciuszki . Nagrzebałam się w tych koszach i coś tam wyszperałam , a teraz plecy bolą :rofl:

5 polubień

No piekne :smiling_face_with_three_hearts: takie malusie rozowe :heart_eyes:

No jakie ładne łowy , i ile zapłaciłaś za to?

Za te 6 rzeczy wyszło 63 zł .

Wow, widzę, że jesteś prawdziwą łowczynią tego okazji :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Szukam właśnie takiej dżinsowej sukienki.

@ironiczniepateyczna jedyne w czym mam szczęście to czasem w lumpie :rofl::rofl:
@AnetteSo jak masz lumpa to leć , ja mam sporo jeansowych upolowane i naprawdę fajne.

2 polubienia

No właśnie na osiedlu nie mam, a teraz nawet nie wiem gdzie są. Pamiętam jak jakieś 15 lat temu była taka moda na lumpa

No to super się udało :smiley:

Odkąd jestem na zwolnieniu ciążowym to chodzę co tydzień polować z mamą . Moja mama to chodzi odkąd się dowiedziała, że jestem w ciąży i jeszcze nie znaliśmy płci to kupowała beżowe,białe,szare i jakieś tam dla chłopca też bo tak obstawiała :rofl::rofl: . Więc mam trochę upolowanych fajnych rzeczy.

2 polubienia

W lumpie czasem można drogie rzeczy znaleźć :stuck_out_tongue: a mama to kiedyś znalazła euro w kieszeni xd

1 polubienie

Moja tesciowa ostatnio w lumpie kupila kurtke i po tyg w srodku odkryła kieszonke a tam 10 euro :rofl:

1 polubienie

No też właśnie to zrobiła biznes życia :rofl::rofl::rofl:
A wiecie co mój brat odwalił? Xd kazał ogłosić garnitur na Vinted i dobrze, że jego szwagierka przed wysyłką kieszenie sprawdziła, bo w kieszeni było 1400 zl🤭 ciekawa jestem czy by trafił na uczciwego kupującego czy nie…
No, ale Panowie już tak mają, że kasę byle gdzie kładą xD ja mojemu specjalnie portfel kupiłam, a i tak po kieszeniach pieniądze znajduje :slight_smile:

1 polubienie

Zlituj się naprawdę myślisz że ktokolwiek by oddał taką kasę wątpię. Zwłaszcza jak sprzedające żyje w nieświadomości że to tam było

Moja mama regularnie znajduje euro na ciuchach haha ale ona ma taki talent. Kiedyś byliśmy w lodziarni, to każdy przechodził i nie zwracał uwagi a ona wypatrzyła 10 euro :grinning:

1 polubienie

Ale Wam zazdroszczę tych lumpów.
Super ubranka :heart: