Super to pochwal sie czy udalo sie cos upolowac fajnego ![]()
Wow no genialne zazdeo
To się koniecznie pochwal ![]()
To czekamy aż nam pokażesz, co tam ciekawego udało się kupić ![]()
Dzisiejsze łowy były znów udane , dużo było malutkich rzeczy ale ja mam już zdecydowanie za dużo i teraz celuję w większe rozmiary jak są jakieś fajne ciuszki . Nagrzebałam się w tych koszach i coś tam wyszperałam , a teraz plecy bolą ![]()
No piekne
takie malusie rozowe ![]()
No jakie ładne łowy , i ile zapłaciłaś za to?
Za te 6 rzeczy wyszło 63 zł .
Wow, widzę, że jesteś prawdziwą łowczynią tego okazji ![]()
Szukam właśnie takiej dżinsowej sukienki.
@ironiczniepateyczna jedyne w czym mam szczęście to czasem w lumpie ![]()
![]()
@AnetteSo jak masz lumpa to leć , ja mam sporo jeansowych upolowane i naprawdę fajne.
No właśnie na osiedlu nie mam, a teraz nawet nie wiem gdzie są. Pamiętam jak jakieś 15 lat temu była taka moda na lumpa
No to super się udało ![]()
Odkąd jestem na zwolnieniu ciążowym to chodzę co tydzień polować z mamą . Moja mama to chodzi odkąd się dowiedziała, że jestem w ciąży i jeszcze nie znaliśmy płci to kupowała beżowe,białe,szare i jakieś tam dla chłopca też bo tak obstawiała ![]()
. Więc mam trochę upolowanych fajnych rzeczy.
W lumpie czasem można drogie rzeczy znaleźć
a mama to kiedyś znalazła euro w kieszeni xd
Moja tesciowa ostatnio w lumpie kupila kurtke i po tyg w srodku odkryła kieszonke a tam 10 euro ![]()
No też właśnie to zrobiła biznes życia ![]()
![]()
![]()
A wiecie co mój brat odwalił? Xd kazał ogłosić garnitur na Vinted i dobrze, że jego szwagierka przed wysyłką kieszenie sprawdziła, bo w kieszeni było 1400 zl🤭 ciekawa jestem czy by trafił na uczciwego kupującego czy nie…
No, ale Panowie już tak mają, że kasę byle gdzie kładą xD ja mojemu specjalnie portfel kupiłam, a i tak po kieszeniach pieniądze znajduje ![]()
Zlituj się naprawdę myślisz że ktokolwiek by oddał taką kasę wątpię. Zwłaszcza jak sprzedające żyje w nieświadomości że to tam było
Moja mama regularnie znajduje euro na ciuchach haha ale ona ma taki talent. Kiedyś byliśmy w lodziarni, to każdy przechodził i nie zwracał uwagi a ona wypatrzyła 10 euro ![]()
Ale Wam zazdroszczę tych lumpów.
Super ubranka ![]()