Ubranka z lumpeksu

Ale i tak dużo tak robi i właśnie za ile większą cenę , pamiętam moja znajoma kiedyś tak robiła, bo nie miała kasy na studia i dzięki temu uzbierała sobie . Ale ja się zawsze dziwiłam jak ona znalazła takie perełki .

1 polubienie

Ok, ale tu już trzeba jakiś trud zrobić i włożyć coś od Siebie. Najgorsze jak właśnie kupują coś takiego w lumpie odrestauruje i wrzuca na Vinted jako nowe bez metki

1 polubienie

No i takich się zdarza coraz więcej

Na Vinted to prawie wszystko jest nowe bez metki :rofl: i to mnie też wkurza najbardziej, że niby nowe bez metki. A nie raz zamówiłam i ewidentnie było noszone i prane .

Kurcze ja zawsze staram sie pisac jak jest jakas plamka czy cos nie tak, dzisiaj mialam sprzedac nowe spodnie z hm patrze cos brudne i pisze do Pani ze przepraszam ale zauwazylam ze sa brudne, wole napisac niz pozniej czuc sie zle

No jak ja coś wystawiam to pisze jaki stan czy są wady, plamy , nawet mała dziurka od metki czy coś to też o tym wspominam , żeby nie było . A ludzie wstawiają znoszone rzeczy i stan nowy bez metki. A też zauważyłam, że jak coś jest oznakowane stan dobry to w ogóle się nie sprzedaje.

1 polubienie

Bo często stan dobry to jest tak naprawdę niedobre tylko zadowalający.

Ja mam dużo rzeczy po małej Gdzie są tylko wyprane ale były nienoszone.

Jednak od razu widać kiedy rzecz była nowa i tylko wyprana A kiedy była naprawdę noszona

A macie w swoich miastach moze HaulModa ? Taki lumpek ? :wink:

Ja to bym dla siebie chętnie coś znalazła a ludzie wychwycą takie rzeczy , ja nie potrafię

1 polubienie

U nas nie ma takiego :wink: @Mama.kacperka dokładnie , też nie wiem jak to robią

1 polubienie

@ewelka8990 u mnie też nie ma takiego

1 polubienie

A co tam można dużo fajnych rzeczy znaleść ?

Dopiero maja otwierać i pytam czy ktoras zna :wink: ?

Mi mama dzisiaj upolowała fajne rzeczy w lumpie akurat na wycenę. Pajac dresowy stan idealny , bluza next nowa z metką , sukienka next też nowa , metki nie ma , ale majtki przyczepione jeszcze były.

4 polubienia

Ale fajne rzeczy :heart::heart::heart:

1 polubienie

Świetne łowy dla malutkiej :star_struck:

1 polubienie

Ale cudne​:heart_eyes: ja nie mogę się doczekać kiedy do mamy pojadę na dłużej to też sobie poszperam po lumpach no u nas tu nie ma takich fajnych :pensive:

2 polubienia

Wooow,
Ale się super trafiło , śliczne :star_struck:

1 polubienie

Super już sukieneczka na lato :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

2 polubienia

Jutro idę polować na dostawę w tym lumpie na wagę , także zobaczymy co się trafi. Może będą jakieś perełki :face_with_hand_over_mouth::wink: