Ubranka z lumpeksu

To powiem szczerze bardzo dobra cena

Ja nie lubię lumpeksów gdzie jest wyceniony towar, bo tam zawsze jak coś jest czy dobrej marki , czy jakościowe , wełniane itd. to cena jest wysoka. A jak jest na wagę to wiadomo płaci się od wagi i to jest sprawiedliwe.

Ja mam tak samo wole na wagę :grin: sweterki super :smiling_face_with_three_hearts:

Ten biały jest piękny :heart_eyes: i jeszcze ta cena super :heart_eyes: to ci się udało :smile:

Piekne :wink: fajnie ze w lumpie mozna dorwac takie perelki za grosze :wink:

Ja tak fajnie nie potrafię szukać, a moja znajoma to co chwilę kupuje takie perełki

1 polubienie

Mi sie czasami uda dorwac cos fajnego typu next, zara dla dzieci u mnie w lumpie jest tego sporo:)

U mnie też jest mnóstwo Nexta, Zary, H&M, Marks&Spencer, Tu, Lindex, F&F, Fred Flo, Matalan, George. Większość ciuszków mam właśnie z tych firm plus czasem trafiają się jakieś takie jeszcze droższe marki. Nigdy nie trafiłam na newbie ani na nic takiego z norweskich marek z wełną.

Ja to samo A ponadto nie mam cierpliwości

Wow super. Zazdroszczę takich perełek :crazy_face: ja nie mam czasu chodzić a jak już pójdę to nie umiem szukać :face_with_diagonal_mouth:

1 polubienie

U mnie w lumpie dziecięce są w koszach i trzeba tam grzebać , ja chodzę z mamą i mama grzebie bo jednej stronie ja drugiej . Wszystko co nam się podoba ładujemy do toreb takich co dają na wejściu, a na końcu przeglądamy co mamy i wybieramy. Po dziecięcych idziemy na damskie i męskie ale tam już marnie. Bo jak jest dostawa to przed lumpem stoi co tydzień z 20 chłopaków nastolatków i oni lecą na męskie i damskie, wybierają same drogie marki, wszystko sprawdzają w necie i sprzedają na Vinted . Ostatnio była kurtka north face jakiś tam młodzieżowy model to się bili prawie :rofl::rofl:

1 polubienie

Jeju co się dzieje z tą młodzieżą żeby o firmę się bić :rofl:

U mnie jest pare osob co jeszcze dobrze nie wejda do lumpa u maja na rece 15 wieszakow :rofl: rzucaja wszystko na ziemie i pozniej przeglądają … jedna prowadzi transmisje na internecie i sprzedaje te ciuchy za cene dwarazy wyzsza :wink:

1 polubienie

Hahaha teraz to już wszędzie ci poszukiwacze perełek xd

Ja dziś calw dwie siaty ubranek dla małwgo kupiłam :grin::smiling_face_with_three_hearts: uwielbiam takie łowy

1 polubienie

Ale to już jest szczyt perfidności

To widzę , że jest nas więcej . @AnetteSo a to ja też nie mam :hear_no_evil:

2 polubienia

Jeeeny szok , ja kilka razy dawałam szansę lumpom to jak weszłam to dla mnie to była czarna magia kompletnie nie mogłam się odnaleźć :rofl:

1 polubienie

Dużo osób tak robi. Ale jest to naprawdę wredne. Jak chcą tak robić i sprzedawać rzeczy przez neta to niech sobie zamówią paczki sortowanych rzeczy. Lump musi mieć działalność, opłacać podatki itp a taki ktoś przyjdzie kupi i później biznes na tym robi

2 polubienia

No a jeszcze kupią skulkowaną bluzę , ogolą golarkę i na Vinted . Buty brudne kupują , piorą, czyszczą i też na Vinted :rofl::rofl: Biznes życia.

1 polubienie