Ubranka z lumpeksu

@Redax33
Kolejne piękności :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts:

No ja myślałam że Sue ograniczam przy młodszej a i tak jest tego sporo. :wink: Zwłaszcza teraz na rozmiar 80. Sporo znalazłam po starszej co się nie sprzedało. A do tego ile nowych kupiłam :face_with_peeking_eye:

Ja kupiłam zdecydowanie za dużo ubranek dla synka w lumpie ale jak niektore były kupowane za kilka zlotych to żal było nie brać. Schowane czekaja na rodzeństwo :face_with_hand_over_mouth: łowy w lumpeksie uzależniają.

Moja corka wyszla dzisiaj z misiami z lumpa​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

3 polubienia

Dokładnie :face_holding_back_tears: co jestem to aż żal nie spojrzeć na te ubranka , i zawsze coś tam ładnego znajdę . No ale co się oszukiwać w ostatni dzień wyprzedaży ubranka kosztują 1-2 zł :flushed: i są dużo lepszej jakości niż te w pepco :face_with_peeking_eye:

Ty to masz szczęście , mega urocze

1 polubienie

ale śliczne! chyba też wrzucę zaraz moje łowy z poniedziałku :smiley:

Nie skromnie mówiąc mam szczęście :joy: bo zawsze jak sobie o czymś pomyślę że kurde chciałbym to znaleźć to zawsze się udaje :joy:

A mój synek akurat 90% szafy ma z lumpa :grin: nie wyobrażam sobie już iść do normalnego sklepu na shopping ubrankowy :face_with_hand_over_mouth: a jaka oszczedność

1 polubienie

Może nie z lumpa, ale z Vinted 🩵
Jak na laleczkę :cherry_blossom: Z HM 🩷

4 polubienia

I na siebie przy okazji się coś znajdzie :heart_eyes:
@chloria tez uwikłaniami szukać ciuchów na Vinted :heart_eyes: tylko ta wysyłka i ochrona taka droga się teraz zrobiła :frowning:

Ale śliczne ubranka. A masz tak że na kupujesz tego wszystkiego później przyjdziesz do domu i się zastanawiasz po co ci to ? :rofl::rofl:

@chloria piękne zdobycze :heart: to ja się pochwalę, że też wyrwałam się w końcu na lumpexowe zakupy, ale nie kupiłam żadnego ubranka bo jakoś nic mi się nie spodobało ale dorwałam nosidło Babybjorn za 18 zł :stuck_out_tongue_winking_eye:
@ewelka8990 no petarda te zdobycze córki! :tiger2:

2 polubienia

Na żywą laleczkę :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: piękne ubranka

@Mamamalwi
O super - mega zakup! :heart:
Ja chciałabym w tym tygodniu wybrać się na łowy na miasto, dopóki upałów jeszcze nie ma :heart:

@Magdallenka0897
Do mnie nie dociera jeszcze, że bombelek za 2/3 miesiące się pojawi i się będzie taki malusi :woman_feeding_baby:t2::bubbles:

1 polubienie

A zobaczysz jak ten czas teraz zleci :smiling_face:

1 polubienie

Moje łowy z lumpa - HM i Zara :cherry_blossom:🩷
Za całość ok 20 zł :money_with_wings:

4 polubienia

Cudo :heart_eyes::sob: jutro muszę jechać bez dwóch zdań haha

1 polubienie

Ja zacznę robić cotygodniowe łowy jak nasza @Redax33 :cherry_blossom:🩷 Bo naprawdę perełki są za grosze 🩷

Ale super :grin: ja też poluje na nosidło ale nie trafiłam jeszcze na odpowiednie