Termin już za 6 dni. W poniedziałek miałam wizytę to nic się jeszcze nie ruszyło i póki co nie zapowiada się . Nie miałam nawet żadnego skurcza przepowiadającego. Co raz bardziej się stresuje i czekam kiedy to nastąpi. W poniedziałek mam kolejną wizytę i zobaczymy czy jej doczekam czy nie ![]()
Ale prawda jest taka że w porównaniu do tego co było 10 lat temu wiem brzmi jak takie okropny bumer to te sieciówki tak poszły po jakości. A co najgorzej musisz definitywnie przymierzać spodnie kupione w h&m kupowałam w ciemno bo wiedziałam że już mam ten sam model nie byłam w stanie tych nowych nałożyć ze względu na to że stare które miałam były w szyte w Bangladeszu a nowe w Sri lance i już inaczej szła rozmiarówka chociaż na stronie była identyczna rozmiarówka
Ojej to już lada dzień pojawi się Dzidzi ![]()
![]()
Czekamy na wieści w takim razie! ![]()
![]()
![]()
Jak ja pamiętam jak niedawno byłam na twoim miejscu , aż poczułam twoje emocje . Już nie długo malucha przytulisz
Pierwszy bobas ? Jak się będzie nazywać ?
@Mamii dam znać na pewno
.
@Mama.kacperka najgorsze jest to czekanie i człowiek nie wie kiedy to nastąpi
.
Takie czekanie i do końca nie wiadomo co ze sobą robić jest najgorsze.
I do tego jeszcze dochodzi stres
To prawda, poród zawsze nas bierze z zaskoczenia
no chyba że jest planowane CC ![]()
Tamten poniedziałek miał być ostatni ale dzisiaj się dobrze czułam więc musiałam skoczyć teraz już na pewno na ostatnie lumpeksowe łowy.
Dokładnie ten stres i emocje
Ps, śliczne ciuszki
Ty wygląda to jakbyś już była uzależniona od łowów ![]()
![]()
![]()
Jakie cudowności ![]()
i takie zestawy w lumpie ! ![]()
![]()
Ale śliczności !
pytanie czy Ty zdążysz wszystko ubrać małej ![]()
![]()
Obawiam się że nie sama wiesz jak to wygląda ![]()
Ja też byłam uzależniona w ciąży ![]()
a teraz mam tyle ciuszków co wgl mała nie ubrała ![]()
@redax znowu same cuda ! Ale masz szczęście do tych pajacyków NEXT
moja koleżanka poluje na Vinted dla córeczki właśnie na pajace NEXT, ale mówi że ceny są niesprzyjające ![]()
@AnetteSo ja tam rozumiem takie uzależnienie ![]()
![]()
Ja tez sama chodze czesto mimo ze juz brak miejsca w szafach ![]()