Ubranka z lumpeksu

Termin już za 6 dni. W poniedziałek miałam wizytę to nic się jeszcze nie ruszyło i póki co nie zapowiada się . Nie miałam nawet żadnego skurcza przepowiadającego. Co raz bardziej się stresuje i czekam kiedy to nastąpi. W poniedziałek mam kolejną wizytę i zobaczymy czy jej doczekam czy nie :rofl:

1 polubienie

Ale prawda jest taka że w porównaniu do tego co było 10 lat temu wiem brzmi jak takie okropny bumer to te sieciówki tak poszły po jakości. A co najgorzej musisz definitywnie przymierzać spodnie kupione w h&m kupowałam w ciemno bo wiedziałam że już mam ten sam model nie byłam w stanie tych nowych nałożyć ze względu na to że stare które miałam były w szyte w Bangladeszu a nowe w Sri lance i już inaczej szła rozmiarówka chociaż na stronie była identyczna rozmiarówka

Ojej to już lada dzień pojawi się Dzidzi :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:
Czekamy na wieści w takim razie! :heart_eyes::baby:t2::face_holding_back_tears:

2 polubienia

Jak ja pamiętam jak niedawno byłam na twoim miejscu , aż poczułam twoje emocje . Już nie długo malucha przytulisz

1 polubienie

Pierwszy bobas ? Jak się będzie nazywać ?

@Mamii dam znać na pewno :smiling_face_with_three_hearts:.
@Mama.kacperka najgorsze jest to czekanie i człowiek nie wie kiedy to nastąpi :woman_shrugging:.

1 polubienie

W dniu wyprzedaży udało mi się przypadkiem upolować takie śliczności za grosze :heart_eyes:

3 polubienia

Takie czekanie i do końca nie wiadomo co ze sobą robić jest najgorsze.

I do tego jeszcze dochodzi stres

To prawda, poród zawsze nas bierze z zaskoczenia :sweat_smile: no chyba że jest planowane CC :stuck_out_tongue_winking_eye:

Tamten poniedziałek miał być ostatni ale dzisiaj się dobrze czułam więc musiałam skoczyć teraz już na pewno na ostatnie lumpeksowe łowy.

5 polubień

Dokładnie ten stres i emocje :face_holding_back_tears: Ps, śliczne ciuszki

Ty wygląda to jakbyś już była uzależniona od łowów :laughing::laughing::laughing:

1 polubienie

Jakie cudowności :heart_eyes::heart_eyes: i takie zestawy w lumpie ! :heart_eyes::heart_eyes:

Ale śliczności ! :smiley: pytanie czy Ty zdążysz wszystko ubrać małej :speak_no_evil::face_with_peeking_eye:

Obawiam się że nie sama wiesz jak to wygląda :wink:

Ja też byłam uzależniona w ciąży :face_with_hand_over_mouth::shushing_face: a teraz mam tyle ciuszków co wgl mała nie ubrała :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

@redax znowu same cuda ! Ale masz szczęście do tych pajacyków NEXT :heart: moja koleżanka poluje na Vinted dla córeczki właśnie na pajace NEXT, ale mówi że ceny są niesprzyjające :crazy_face:

@AnetteSo ja tam rozumiem takie uzależnienie :melting_face::crazy_face:

Ja tez sama chodze czesto mimo ze juz brak miejsca w szafach :speak_no_evil: