Ooo tak właśnie no przepiękna jest . 🩷😍
A zaczęło się wszystko od sukienki z h&m właśnie z truskawkami
Ja uwielbiam sukienki w owoce truskawki, maliny sa cudne ![]()
![]()
![]()
W H&M dużo takich właśnie ![]()
W tun roku to wszędzie widzę ubranka w owoce
ja dla córki dostałam dwa kartony ubrań od kuzynki więc z założenia sama nic nie kupowałam - dosłownie kilka ubranek co bardzo mi się podobały. Tak to dokupuję tylko to czego mi za mało, bo np pora roku nam się rozjechała (tamta dziewczynka była z końca czerwca a moja z końca marca).
Z jednej strony się cieszę bo to mega oszczędność a dzidzia nie wie jeszcze że ubranka są ładne lub brzydkie
z drugiej strony właśnie część od niej mi się nie podoba i wtedy i tak połowy nie użyję ![]()
Ja przy zakupach mam ten problem ze nie umiem się zdecydować i potem siedzę w sklepie online i dodaję wszystko do koszyka a potem patrzę że tu 700zl “a miałam kupić 3body, jakieś spodenki i sukieneczkę” ![]()
![]()
więc z dwojga złego wolę żeby chodziła w tym co dostała i dokupić kilka sztuk ![]()
![]()
Ja też mam sporo ubranek po kuzynki synku i bardzo się z tego cieszę bo to naprawdę spora oszczędność. Wiadomo nie wszystko trafia w mój gust, ale dzieciaczek i tak szybko z tego wyrasta
Jak zaczynam sama oglądać ubranka to mam dokładnie ten sam problem co Ty i wrzucam do koszyka tylko kilka rzeczy i się robi niezła kwota ![]()
![]()
Taka pomoc dużo daje , zawłaszczasz jak to nieraz tylko raz się zdarzy ubrać ![]()
Dokładnie dlatego jak coś mi się serio bardzo nie podoba to odkładam na bok i przekażę z kolei mojej następnej kuzynce
a jak będzie trzeba to z tego 700zl wybiorę tylko tyle co potrzebuję ![]()
Ja tez tak miałam no i też przepadłam na Vinted
sporo rzeczy tam kupiłam ale wiadomo to też jest oszczędność bo jednak taniej
Oj tak na Vinted jest tyle różności
duży pochłaniacz czasu bo trzeba dobrze szukać żeby znaleźć perełkę ![]()
Ja w ciąży dużo czasu tam spędziłam ale udało się fajne rzeczy kupić w mniejszych cenach więc jestem zadowolona
mój mąż przez chwile się wkręcił i coś nawet szukał i proponował sprzedającym ceny a potem mi mówił widzisz tak sie robi ![]()
![]()
Mężowi też udało mi się pokupic kilka perełek za grosze
i też sam szukal ale cos mu sie znudziło ![]()
Ja jak sie okazalo w polowie ciąży, ze nie chlopak a dziewvczynka to tez dostalam od 2 kuzynek ubranka od 50-68.
I wlasnie tak wchodzimy w 68. I mowie do męża ze wzzystko spoko. Mamay dużo ubranek… tylko problem taki że wiekszosc ma jakies wzorki/nadruki (szczególnie spodenki) i ciezko czasem wybrac body plus spodenki zeby to się nie gryzlo. Wiem, że dziecku to wszystko jedno, ale po co ja mam męczyć oczy
Musze dokupic trochę jednolitych spodenek zdexydowanie.
No i ja lubuje się w kompletach
i ich sobie najwiecej podokupowalam od poczatku
Kompleciki są mega
jak mi tylko powyrasta z tych ubranek po kuzynie to też mu wtedy nakupię takich komplecików i bardziej jednolitych
teraz to taki misz masz sama nie wiem co się przyda więc nie odrzucałam żadnych ![]()
To ja już mam kilka dla małej i czekam aż będzie lepsza pogoda
@Kalusia161 to ja uwielbiam grupy typu śmieciarka jedzie tam też można po prostu worki ubrań dostać i tylko się przegląda co jest sensowniejsze Jak nie pakuję idą dalej
U nas takich grup typu smieciraka nie ma. Jest spotted ale tam to roznie. Chciałam za darmo oddac ostatnio nowe filizanki i szklanki i buty bez śladów użytkowania (niektóre nowe) i brak chętnych.
Właśnie przypomniałaś mi że mam buty starszej wystawić.
Ale jak się nie ma czasu i nie siedzi się na bieżąco to jest ciężko przynajmniej ja tak mam że jak wchodzę i jest coś co by mi się przydało to już ktoś się zdąży zgłosić i klocki ostatnio udało mi się odebrać ale tylko dlatego że akurat pan wstawił jak weszłam na grupę
Też prawda czasami mam wrażenie że ludzie to tam chyba są non stop
A to prawda niektórzy kupują by dalej sprzedawać