Ubranka z lumpeksu

Ooo tak właśnie no przepiękna jest . 🩷😍

A zaczęło się wszystko od sukienki z h&m właśnie z truskawkami

1 polubienie

Ja uwielbiam sukienki w owoce truskawki, maliny sa cudne :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

W H&M dużo takich właśnie :slightly_smiling_face:

W tun roku to wszędzie widzę ubranka w owoce :see_no_evil: ja dla córki dostałam dwa kartony ubrań od kuzynki więc z założenia sama nic nie kupowałam - dosłownie kilka ubranek co bardzo mi się podobały. Tak to dokupuję tylko to czego mi za mało, bo np pora roku nam się rozjechała (tamta dziewczynka była z końca czerwca a moja z końca marca).
Z jednej strony się cieszę bo to mega oszczędność a dzidzia nie wie jeszcze że ubranka są ładne lub brzydkie :joy: z drugiej strony właśnie część od niej mi się nie podoba i wtedy i tak połowy nie użyję :sweat_smile:
Ja przy zakupach mam ten problem ze nie umiem się zdecydować i potem siedzę w sklepie online i dodaję wszystko do koszyka a potem patrzę że tu 700zl “a miałam kupić 3body, jakieś spodenki i sukieneczkę” :joy::joy::joy: więc z dwojga złego wolę żeby chodziła w tym co dostała i dokupić kilka sztuk :see_no_evil::see_no_evil:

Ja też mam sporo ubranek po kuzynki synku i bardzo się z tego cieszę bo to naprawdę spora oszczędność. Wiadomo nie wszystko trafia w mój gust, ale dzieciaczek i tak szybko z tego wyrasta :sweat_smile:Jak zaczynam sama oglądać ubranka to mam dokładnie ten sam problem co Ty i wrzucam do koszyka tylko kilka rzeczy i się robi niezła kwota :joy::joy:

1 polubienie

Taka pomoc dużo daje , zawłaszczasz jak to nieraz tylko raz się zdarzy ubrać :melting_face:

1 polubienie

Dokładnie dlatego jak coś mi się serio bardzo nie podoba to odkładam na bok i przekażę z kolei mojej następnej kuzynce :sweat_smile: a jak będzie trzeba to z tego 700zl wybiorę tylko tyle co potrzebuję :see_no_evil:

1 polubienie

Ja tez tak miałam no i też przepadłam na Vinted :face_with_peeking_eye: sporo rzeczy tam kupiłam ale wiadomo to też jest oszczędność bo jednak taniej

Oj tak na Vinted jest tyle różności :face_holding_back_tears: duży pochłaniacz czasu bo trzeba dobrze szukać żeby znaleźć perełkę :face_holding_back_tears:

Ja w ciąży dużo czasu tam spędziłam ale udało się fajne rzeczy kupić w mniejszych cenach więc jestem zadowolona :slight_smile: mój mąż przez chwile się wkręcił i coś nawet szukał i proponował sprzedającym ceny a potem mi mówił widzisz tak sie robi :face_with_peeking_eye::grin:

1 polubienie

Mężowi też udało mi się pokupic kilka perełek za grosze :face_holding_back_tears: i też sam szukal ale cos mu sie znudziło :joy:

Ja jak sie okazalo w polowie ciąży, ze nie chlopak a dziewvczynka to tez dostalam od 2 kuzynek ubranka od 50-68.
I wlasnie tak wchodzimy w 68. I mowie do męża ze wzzystko spoko. Mamay dużo ubranek… tylko problem taki że wiekszosc ma jakies wzorki/nadruki (szczególnie spodenki) i ciezko czasem wybrac body plus spodenki zeby to się nie gryzlo. Wiem, że dziecku to wszystko jedno, ale po co ja mam męczyć oczy :crazy_face: Musze dokupic trochę jednolitych spodenek zdexydowanie.
No i ja lubuje się w kompletach :heart: i ich sobie najwiecej podokupowalam od poczatku

Kompleciki są mega :pleading_face: jak mi tylko powyrasta z tych ubranek po kuzynie to też mu wtedy nakupię takich komplecików i bardziej jednolitych :sweat_smile: teraz to taki misz masz sama nie wiem co się przyda więc nie odrzucałam żadnych :joy:

1 polubienie

To ja już mam kilka dla małej i czekam aż będzie lepsza pogoda

@Kalusia161 to ja uwielbiam grupy typu śmieciarka jedzie tam też można po prostu worki ubrań dostać i tylko się przegląda co jest sensowniejsze Jak nie pakuję idą dalej

U nas takich grup typu smieciraka nie ma. Jest spotted ale tam to roznie. Chciałam za darmo oddac ostatnio nowe filizanki i szklanki i buty bez śladów użytkowania (niektóre nowe) i brak chętnych.

1 polubienie

Właśnie przypomniałaś mi że mam buty starszej wystawić.

Ale jak się nie ma czasu i nie siedzi się na bieżąco to jest ciężko przynajmniej ja tak mam że jak wchodzę i jest coś co by mi się przydało to już ktoś się zdąży zgłosić i klocki ostatnio udało mi się odebrać ale tylko dlatego że akurat pan wstawił jak weszłam na grupę

Też prawda czasami mam wrażenie że ludzie to tam chyba są non stop

1 polubienie

A to prawda niektórzy kupują by dalej sprzedawać