ale to chyba normalne jak od czasu do czasu się dziecku uleje po jedzeniu
dzieci gdy przyjmują już stałe posiłki nie ulewają
dlatego warto zeby dziecku sie odbilo ze 3 razy i jak juz kladziemy je do lozeczka to na boczek w momencie gdy mu sie uleje to sie nie zaksztusi
3 razy? Raz a dobrze wystarczy
aagnieszkaa1: czasami bywa tak że dziecko kilka razy sobie odbije po posiłku, mój synek tak miał do 4 miesiąca, później dzieci jak są bardziej ruchliwe już same potrafią odbijać
ja małego do spania tylko na boczek kładę bo mu się strasznie ulewa i kilka razy mi się zakrztusił bo ja go na boczek a on sprytnie na plecki się obraca mimo że zabezpieczam go kocykiem
normalne jeżeli się uleje od czasu do czasu, ale męczące jest mocne ulewanie; u nas tak było, że synek ulał i oczywiście kaftanik do przebrania, nim zdążyłam zapiąć nowy czyściutki kaftanik synek zdąrzył znowu ulać i znowu przebieranie mnie czekalo; był moment że pralka już nie wyrabiała
moja córcia tak ulewała że ja była brudna, ona, czasem krzeslko na ktorym siedzialam i podloga
Kajeczka1985: też przez to przeszłam,ledwo co zmienilam musiałam znów zakładać coś innego, bylo to do czasu wprowadzenia innych posiłków niż mleko
a to u mnie to samo i mały cały mokry i ja cała mokra i tapczan też i na wszystkich zdjęciach pielucha pod buzią
pranie bylo dzien w dzien
ja nie miałam tego problemu bo moja nie ulewała
moja miała sporadycznie ulewanie:)
gdy dziecko jest malutkie to niestety pranie jest non stop. Wtedy dziecko jak nie bardziej uleje to wymsknie się coś z pampersa i non stop pranko.
synek dużo ulewał, ale z wiekiem mu przeszło
gdy dzieci są malutkie zawsze bardziej ulewają niż troszke w późniejszym czasie,
mój synek bardzo ulewal, ale u nas sprawdził sie zagęszczacz do pokarmu który kupiłam w aptece
ja słyszałam że jak dziecko siada to przestaje mniej ulewać mój ma trzy miesiące i nadal strasznie ulewa
ten zageszcozny pokarm to jest jakos od ilu miesiecy ?
synek nawet do 6 m-cy ulewał