Ulewanie - uciążliwy problem

Układ pokarmowy takiego malucha jest jeszcze nie zbyt dojrzały, ale problemem moze być też refluks żołądkowy.Lepiej wiec udac sie do lekarza

mój niunio przy odbijaniu troszkę ulewa, ale nie ma tragedii

mojej malutkiej zdarza się czasem że leje ale nie ma tego dużo

moja córcia ulewała na samym poczatku tylko, a nawet zdarzyło sie kilka razy że zwymiotowała wszystko co zjadła przed momentem ale jak skończyła jakoś 2 miesiące i potem już nie miałam problemu ani z ulewaniem ani z wymiotami

nasz Maciuś troszkę ulewał, ale już przeszło

ulewanie to większość mam zapewne zna ten problem,nas też nie ominęło i długo trwało

Mojej znajomej dziecko ulewało do 9 miesiąca, szok, mam nadzieję, że mojemu maluchowi szybciej to przejdzie.

mojej siostry senk ulewa. wspolczuje jej, bo przez to maluch nie przybiera dobrze na wadze. poza tym siorka musi miec duze ilosci ciuszkow, bo go ciagle przebierac trzeba

synek ulewal przez 2 tyg a potem sie ustabilizowalo i jest do dnia dzisiejszego spokoj

Masz rację Katona z tymi ciuszkami, ja czasami w ciągu dnia przebieram małego z siedem razy ale mój synek mimo, że strasznie ulewa to przybiera bardzo ładnie. A próbowała siostra zagęszczacza?? Mi proponowała coś takiego pediatra ale stwierdziła, że jeśli mały przybiera to nie ma potrzeby.

mi malutka jeszcze ulewa choć nie tak często jak na początku

mojej małej również zdarza się ulac ale bardzo bardzo rzadko

U nas znikł problem w 8 m-cu.

mi nawet tak nie ulewal moze przez pierwsze 2 tyg potem spokuj

moja córka jak była malutka to parę razy ulała a potem przestała

O rany, edytka - to strasznie długo się z tym problemem borykaliście, myślałam, że to raczej wcześniej mija.

mojej też sie dlugo ulewa a ma juz 5 miesięcy

mojej małej raczej się nie zdarzało, żeby ulewała, czasami raczej wypluwa jedzenie

rzadko się zdarzało, ale jak zjadł za dużo

tylko pare razy się zdarzyło