córci tylko niekiedy sie ulewalo, ale nie zawsze sie odbijalo
mojej niuni przestało się ulewać tak niedługo przed skończeniem roczku.
U znajomej synek strasznie ulewał do tego nie chciał zbytnio jeść i nie przybierał na wadze. Doszło do tego, że wylądował w szpitalu. Nikt nie pomyślał, że dzieciaczek może mieć złe dobrane mleczko. Dopiero jego zmiana pomogła:)
Nati to ta Twoja znajoma nie widziała,że coś jest nie tak? pierwsze co to powinna pomyśleć,że to być może jest wina mleka.
to twoja znajmoa sie skonsultowala tego co sie dzieje z dzieckiem z pediatra?
skonsultowała i dlatego dziecko trafiło do szpitala.
chyba za pozno pojechala do lekarza mysle ze jak takie cos sie dzieje powinno od raqzu jechac do pediatry
u nas nie bylo problemów z ulewaniem
u nas az tak duzych problemow tez nie, ale czasem malej sie ulewalo mocno
Moja córka z początku ulewała gdy byla na piersi. Teraz jest już wszystko dobrze chociaż dwa razy bylo tak że bardziej ulewała ale to była akurat moja wina bo nieświadomie sie najadłam np orzeszków czy czegoś innego.P.S.co do orzeszków to zajadłam 4 i corce zaszkodziłlo.
nasza mała ulewała bardzo dlugo… przeszło jej dopiero jak zaczęła sama chodzić czyli jak miała 10 miesięcy… ale nigdy nie ulewała dużo tylko tak po troszeczku
my na szczescie nie mielismy duzych problemow z ulewaniem bo zdarzylo sie malej kilka razy tylko
Moja córka ma 3 miesiace dopiero, czesto jej się ulewa ,lecz po dzisiejszym szczepieniu zapytałam o to lekarke i powiedziała ze to normalne , z poczatku jesli chodzi wystraszylam sie ponieaz dosc czesto ulewala mi i dosyc sporo kłade ja w pozycji na pół leżącej i karmie małą po połowie, z przerwa;) to nic strasznego juz wiem ![]()
mój mały prawie wogóle nie ulewa.
Damiankowi jeszcze nie zdarzyło się ulewać. Raz aby troszkę zwrócił.
Mój synek to tak zwany szczęsliwy ulewa - ulewa sporo, ale waży że ho ho. Więc lekarka mówi, żeby się nei amrtwić
Synek tez dużo ulewał, ale waga szła pięknie w górę więc nie było powodu do niepokoju.
moja córka też bardzo ulewała ale teraz zdarza się to gdy zje i nie potrafi spokojnie poleżeć
Ja mam straszny problem z moim maluchem, co zje to uleje i znowu jest głodny i znowu kamienie i tak na okrągło a jeszcze jak czasami trzeba go po karmieniu przebrać bo kupkę zrobi w trakcie lub tak uleje że jest cały mokry to już kompletnie jest dramat:(( na szczęście w nocy tego nie robi i sama już nie wiem czy to nie na tle alergicznym jest.
Angelus może zasiegnij porach pediatry, bedziesz spokojniejsza.