Ulewanie - uciążliwy problem

Zazwyczaj ulewanie kończy się w 3 lub 4 miesiącu, ponieważ układ pokarmowy dziecka wtedy jest już w pełni rozwinięty.

u nas ulewanie trwało dłużej …ale na szczęście już teraz się skończyło…zawsze podnosiliśmy córeczkę po karmieniu aby jej się odbiło…ale mimo to zawsze ulewanie było wtedy…

u nas pierwszy etap problemu z ulewaniem skończył się gdy przestałam karmić piersią a znikł całkowicie gdy mały już siedział i jadł stałe pokarmy

ponoc po tych butelkach antykolkowych dziecku sie nie ulewa- moja znajoma przerzuciała się na taką i mała nie ulewa już

U nas juz prawie nie ma ulewania. Sporadycznie sie zdarza. Mala skonczyla 3 miesiace.

mój na początku ulewał ale niewiele i rzadko

u nas tez juz rzadziej zdarza sie ulewanie

to dobrze dziewczyny, zawsze to mniejsze ryzyko

na szczescie nie wiem co to ulewanie ale znajomym pomagala jedynie zmiana mleka

ale tym nie ma sie co przejmowac slyszalam ze to jest normalne

owszem to jest normalne, dziecko zawsze musi odbeknać po jedzonku więc lepiej zeby ulało niż potem się zakrztusiło

mała na poczatku ulewala teraz jest juz dlugi czas spokoj;P

o jak ci dobrze, mojej kolezanki mała jak pije z antykolkowej butelki to nie odbija

sa różne butelki antykolkowe ja osobiście sobie chwale z canpola ;*

Odbijac trzeba bez względu na to, czy maluch pije z butelki antykolkowej, czy zwykłej

teraz wiem,jak to jest już fajnie,gdy córeczka już nie ulewa…a trwało to dosyć długo,zawsze odbijało się jej ale ulewanie było

u mnie maleństwo tez juz ulewa mniej

u nas ulewanie skończyło się na przełomie 6/7 miesiąca

slyszalam ze sa jakies butelki na to ???

wiki sie nigdy nie ulewalo jak jej sie zdarzylo to kilka razy przez caly okres karmienia a najwiecej jej sie ulewalo jak tak solidnie zjadla i jej sie odbilo