Ułożenie pośladkowe dziecka

Właśnie o to chodzi, chociaż czasami się tęskni za 1 dniem wolności to pewnie jakbym dostała taki dzień to bardziej bym się martwiła o córkę niż się cieszyła tą wolnością 

Dokładnie matki jak mają wychodne i mają okazję odpocząć to i tak myślą o dzieciach 

Ja ciągle myślę o dziecku jak jest u babci, czy w przedszkolu zawsze sobie zaprzatam głowę jak sobie radzi, nawet jak ja wychodzę tak już chyba matki maja ciągle się martwią, rozmyślają. Ja pierwsze dziecko urodzilam w wieku 28 lat teraz kolejne 31 lat i więcej już nie planujemy 

Dokładnie to ojcom to jakoś łatwiej przychodzi 

Wczoraj miałam wygodne do fryzjera idę raz na jakiś czas i jeszcze wisiałam na telefonie jak tam mały.Dziwnie mi jak wychodzę bez dzieci

Haha to. Myślałam ze tylko ja tak mam ciągle pisze jak tam 

To ja jestem chyba jakaś inna :D jak wyjdę to po ok 1.5h piszę do męża jak tam tylko po to żeby się upewnić czy nie muszę wracać z cyckami, mimo tego że mleko zawsze zostawiam. Ale mój mąż lubi panikować i robić aferki bez powodu. Więc dla świętego spokoju piszę. Jak zostawiam z babcią to nie pytam ale staram się szybko załatwić to co muszę. 

U mnie mama też jest spokojniejsza, a maż panikarz 

u mnie tak samo, jak z mama zostawiam to jest luzik, ale mąż to panikarz. 

Ja tak miałam tylko za pierwszym razem jak zostawiłam małego samego z mężem. Pędem robiłam zakupy żeby jak najszybciej wrócić bo może już jest płacz. Ale jak zobaczyłam jak świetnie sobie mój mąż radzi to teraz swobodnie i bezstresowo chodzę na zakupy. Co prawda do pobliskiego lidla ale zawsze to jakiś odpoczynek i oderwanie od codzienności. 

Mój mąż też lubi przesadzać, dlatego zawsze sie stresowałam i spieszyłam do domu 

Ach Ci Mężowie, 

chociaż nie powiem, mój się nie boi i kąpie Małą :)

Ja czasami nie zdążę dojechać do pracy a już nie jeden telefon odbieram.