Ulubiona piosenka maluszka

Czy Wasze maluszki mają jakąś ulubioną swoją piosenkę czy jest to piosenka typowo dziecięca bądź może jakieś hity dla dorosłych idące w radio. U nas od pewnego czasu króluje Krecik zielony ma berecik a jaka piosenka króluje u was?

U nas wszystkie piosenki Śpiewające Brzdące. Krecik zielony ma berecik też znamy i śpiewamy. Nie ma jednej stałej ulubionej co jej wpadnie w ucho to śpiewa.

Pina, zanim założysz nowy wątek sprawdź- wpisz w lupkę.Istnieje już identyczny.

U nas jest krokodyl śpiewające brzdace

https://canpolbabies.com/pl_PL/forum/CB-7/ulubione-piosenki-maluszka

U nas bardziej piosenki dla dorosłych ,,Oddam Ci wszystko" i oczywiście uwielbia teledysk 

Baby Shark 

Mam tę moc:)

Mojej córki pierwsza ulubiona piosenka którą chciała żebym śpiewała jej to mama ostrzegała 

Moniczka wpisywałam sprawdzałam żaden podobny wątek mi nie wyskoczył dlatego założyłam taki jeżeli się powtórzyłam to przepraszam

Tez zauważyłam ze dużo wątków nie można wyszukać a okazuje się że są  

Pina, nie musisz przepraszać. No cóż trudno. Tylko tu chodzi o to ,żeby nie robić bałaganu , Pisać w jednym wątku, nie powielać. Akurat taki już istnieje identyczny. 

Czasem się zdarza że damy wątek się nie pojawia. Nie masz za co przepraszać to jest trochę wina raczej forum bo rzeczywiście te wątki często się dublują bo po wpisaniu w lupkę wyskakuje jakiś błąd Sama często tak mam. 

Pina często miałam podobnie że nic w lupce mi nie działało. U nas piosenka ulubiona na początku była mucha w mucholocie. Teraz jest to obojętnie co puszczam to słucha. Uwielbia również disco polo. Krecik zielony ma berecik też u nas na topie

My rzadko kiedy słuchamy muzyki ale ulubione piosenki mojego dwulatka, które najczęściej każe sobie śpiewać to "Jadą misie", "Jedzie pociąg z daleka" i "Cztery słonie ". 

Ostatnią perfekcyjnie fałszuję ale widać mu to nie przeszkadza :D a pierwsza była uspokajaczem od urodzenia, to jedyna piosenka, która działała gdy się syn obudził na spacerze w wózku. Afera na pół wsi była zawsze ale gdy wjeżdżały misie dało się dotrzeć do domu bez bólu uszu. :)

hahah u nas leca takie składanki na yt dla dzieci 

Bobi u mnie tak samo :D jak córka ma zły humor to odpalam składanki i tylko tańce nam pomagają :D 

Chyba w każdym domu muzyka i taniec poprawiają humor nie tylko dzieciom 🙂

Dokłądnie nawet jak ja coś robię to przy muzyce mi jakoś lepiej to idzie 

Ja najczęściej synkowi nuce kotki dwa albo Na Wojtusia iskiereczka mruga ale na syna działa wszystko ważne by mu śpiewać