Ja z moją mamą śpiewamy co nam ślina na język przyniesie byle się uspokoila jak jest w fazie awantury 😁
Na mojego malucha najlepiej działa "Był sobie król", ale ogólnie lubi też jak mu się śpiewa i puszcza piosenki :)
Ja czasem nuce to co wpadnie w ucho
Mąż przekonuje, że syn bardzo lubi Iron Maiden :D
Moja mama ostatnio mi przypomniała o Wojtusiu z popielnika
Wojtuś to piękna kołysanka
Ja wczoraj też swoją zabawiałam tą piosenką:D
Ja długo na dobranoc ja śpiewałam dla starszej córki.
Ja jej nie lubię bo mi się wydaje taka smutna
Xyz uważam że jedna z nsjle jakie kiedykolwiek stworzono ale każdy ma swoje zdanie
Bo ja wiem, czy smutne... Ja akurat lubię te dwie kołysanki "Był sobie król" i o Wojtusiu.:)
żonawuadka ja teraz ostatnio śpiewałam był sobie król;D
u nas swego czasu to pamietam jak corka była malutka to działała na nią muzyka rybki mini mini;)
Nie słyszałam tej kołysanki o królu
Miśka koniecznie posłuchaj;P
Ja jej już nie pamiętam. Musiałabym się tekstu nauczyć.
Ostatnio zaczęłam synkowi "Z popielnika" i po zwrotce skończyłam bo nie pamiętałam co dalej a ten czeka :D i zamiast spać to włączaliśmy telefon, żeby tekst znaleźć. Potem była afera bo ja się poszłam kąpać i syn chciał żeby tatuś mu śpiewał a ten zupełnie nie wiedział o co chodzi i chyba jak telefon wziął to jeszcze z muzyką puścił bo melodii też nie znał no i koniec końców syn potem krzyczał bo chciał żeby mu bajki na telefonie puścić. Także narobiłam... :P
Mała Zołza haha czasem nadgorliwość nie popłaca;D
MIśka pyśka był sobie król to super kołysanka :D mój synek się przy niej uspokojaa
Przy mnie najlepiej małemu usypia się przy białym szumie. Jednak z tatusiem to piosenki Disneya, ostatnio lustro z Milan, a mały ma 9mcy, pięknie tatuś śpiewa.
Moja te lubi szum