Ulubiona piosenka maluszka

U nas Szumiś też obowiązkowy przy zasypianiu.

Jadą jadą misie hit przez 3 lata:D

Ja ostatnio zaczęłam... too kręciołki, dibidibi.... człowiek głupieje na starość

Agata nie znam tego :D

MamaRóżaMiki oj tak, jadą misie mnie ratowały na spacerach ze starszym synem bo tylko przy tym się uspokajał choć trochę. Do teraz lubi tę piosenkę i czasem każe sobie śpiewać a potem pod nosem sobie powtarza szeptem.

Też nie znałam póki nie zaczęłam oglądać cbeebies 😉 albo gdzie jest blue na nick.jr. robi furorę. A ja się łapę, że podśpiewuje sama.

No właśnie  sama się łapie że dziecko już dawno usnie albo pójdzie z tatą a ja dalej siedzę i piosenki lecą w tle... Albo bajki i dalej patrzę.... Eh 

hehe robimy się jak małe dzieci:D

po prostu za dużo te matki mają na głowie ;)

Kołysanka o krolu macie rację jest piękna i uspakaja 

MamaRóżaMiki 

Też tak czasem miałam że dzieci śpią a ja zapomniałam przełączyc 

Nawet teraz się złapałam, córka usneła godzine już a psi patrol zbiórka w bazie 4 odcinek mama ogląda...niby piszę, a zerkam. Robi się to straszne:)

Oj to u nas tv sporadycznie, więc jak tylko młody już się "naogląda" i odejdzie gdzieś dalej to ja zaraz wyłączam :D potem go jakoś zagaduję i z reguły udaje się bezboleśnie przejść do innych czynności :D

My ostatnio fani teletubisiow, pewnie zna każdy, ale łapkozaury to już dla bardziej zaawansowanych 😇

Agata Ar a gdzie teraz lecą te teletubisie.. przyznam szczerze ze na kanałach nigdzie nie widziałam, ani na popularnych platformach. 

My mamy telewizor włączony bo puszczamy na nim muzykę ze Spotify. Jak maluch nie śpi to z reguły staramy się nie oglądać telewizora. Są małe wyjątki ale wtedy kładziemy go na mate tak żeby nie widział obrazu chociaż bardzo go to interesuje. 

Teletubisie godzina 20, na cbeebies ;)

Muszę najpierw ogarnąć czy mam taki kanał:)

Cyfrowy Polsat nr 94 ;)

hehe kanałami już lecicie widze;) 

córka uwielbiała swego czasu rybkę mini mini;)

Moje dziecko uwielbia nowa piosenkę edd sheeran bad habits ♥️😂 

jak wpada w płacz czy coś jej wezmę itp to jak tylko usłyszy jest spokój i tańczy 😂😂