bańki mydlane dla naszego dwulatka to jest strzał w dziesiątkę
moja córka ostatnio jest odkrywcą , każdy kamyk,listek patyk to skarb. Wyobraźnia nie zna granic.
oj tak u nas też rzucanie kamyków do rzeki robi furorę ![]()
Dziecku może sprawiać ogromną frajdę zbieranie kasztanów, żołędzi liści i innych jesiennych skarbów z których później moze stworzyć w domu przecudowne figurki.
U mnie synek zbiera kamyczki i wrzuca je do studzienek. Uwielbia nasłuchiwac dzwięku jak pluskają do wody
radi zbieranie kasztanów to podwujna zabawa. Najpierw podczas zbierania, a później podczas tworzenia ludzików. U mnie kasztany też służą córce gdy gotuje obiad dla lalek.
my z mała na dworzu sie ganiamy turlamy no i skaczemy jak zabki lub zajaczki no i piłka to fajna zabawa
na dworze zawsze mozna coś wymyślec, czy to ganianie się czy zbieranie kasztanów czy kolorowych liści jesienia
plac zabaw, wycieczki, różne gry
na świeżym powietrzu zawsze znajdzie się zajeci, mój syn po deszcu ratuje ślimaki ![]()
Mój Synek mógłby cały dzień być na zewnątrz.
moja córcia uwielbia spacery na powietrzu, narazie w gondoli ale bez nich jest zła
na dworzu zawsze znajdzie się jakaś wspaniała zabawa dla dzieci, nawet dla nas zwykły spacer dla dziecka to aż spacer i okazja do zabawy
Zabawy na łonie natury może nam ograniczyć jedynie nasza wyobraźnia. Na szczęście wyobraźnia dzieciaków nie ma granic, więc na pewno coś sie wymyśli.
to prawda u nas synek dopiero poznaje świat
ja albo sie tutrlam a córka mnie łapie albo skacze jak zajaczek i ją łapie
moje dziecko samo sobie organizuje zabawy na świeżym powietrzu - ma tyle do zrobienia w naszym ogordzie że hej
ja muszę tylko miec ją pod kontrolą by czegos sobie nie zrobiła
my z siostrami to biegamy za dziewczynami bo wszędzie ich pełno więc zabawa dla dzieci a trening sportowy dla nas:)![]()
my na takie zabawy musimy jeszcze poczekać :))
na dworzu zawsze jest lepsza zabawa niż w domu
Moja córka bardzo lubi bawic sie w berka i grać piłką.