W co się bawić z dzieckiem na łonie natury?

my ogladamy robaczki, kulamy piłeczką i bawimy się w pisakownicy

my gramy w piłke … ja małej pomagam kopac a ojciec turla ja do nas

Maly jeszcze nie ma swojej piłki, a dla chłopców pilka to świetna zabawa, będzie trzeba mu jakąś kupić, taką mniejszą co bedzie mógł ją w rączki wziąć

sonia piłka jest super zabawą zarówno dla chłopców jak i dla dziewczynek.

wszystkie zabawy są fajne i dla chłopczyków i dla dziewczynek

dokładnie nawet w chowanego jest fajna zabawa na świeżym powietrzu

zabawy z latawce też są fajne

ostatnio moja chrzesniaczka miała taka radość z baniek mydlanych a wystarczalo jej tylko je puszczac

Daria 1901 bański są najlepszą zabawą dla maluchów :slight_smile:

tylko bański są dla takich większych dzieci bo małe dziecko to nie potrafi ich robić, mój mały to nawet jeszcze nie potrafi dmuchać

banki dla malego dziecka moga byc niebezpieczne bo moze cos glupiego z plynem zrobic

ja bym się na bańki nie zdecydowała

No przecież nie chodzi chyba o dawanie dziecku do robienia tych baniek. Ja już od małego robię mu bańki mydlanie, to jest najlepsza frajda jak z nieba lecą kolorowe bańki.

Jeszcze fajniejsze są bańki mydlane robione na mrozie (wiem, już dość mrozu :slight_smile: Bańki tak szybko nie pękają, tylko odbijają się od różnych powierzchni

bańki mydlane też lubimy robić :slight_smile:

U nas też bańki sa bardzo lubiane. Synek ma nawet taki pistolet do baniek :slight_smile:

no taki pistolet to już totalny odlot, tylko się bawić

banki mydlane to jedna z fajniejszych zabaw a dziecko ma dużą radość.

bańki mydlane i piłka u nas króluje

Bańki mydlane i przeróżne zabawy z piłką gdy dziecko jest większe sprawia wiele dziecku atrakcji. Chyba nie ma takich dzieci co by tego nie lubiły.