W co się bawić z dzieckiem na łonie natury?

Dla nas też to będzie pierwsze lato, mały pewnie jeszcze nie będzie stabilnie siedział, a to też nam trochę ograniczy wybór zabaw.

my też już mamy swoje zabawy, później ciężko wraca sie do domu

już się nie mogę doczekać tych zabaw na powietrzu

a my będziemy zaczynać chodzić w lecie więc pierwsze kroczki bosą nóżką po cieplutkiej trawce cudnie oby tylko pogoda na to pozwoliła

polecam zabawe w szukanie konieczynki czterolistnej

Moi to już sami sobie wymyślają zabawy a najmłodszy zawsze dołącza, mimo że najpewniej nie wie o co chodzi w większości przypadków :slight_smile:

Ja mam zamiar któregoś dnia jak będzie ładna pogoda wziąść piłke i na trawce pobawić się nią z córką.

Z dzieckiem jest mnustwo zabaw na łonie natury. Jest tylko problem gdy rodzice nie lubią takich zabaw a dziecko do tego ciągnie.

Na polku można bawić się w różne ciekawe zabawy np rzucanie piłki, znajdowanie kwiatuszków.

moim dzieciom strasznie podobają się bańki mydlane

bańki mydlane sa fajne super pomysł

bańki mydlane na świeżym powietrzu gdy wieje lekki wiaterek uciekają a dzieci łapią… ubaw po pachy

Mój mąż w miniony weekend puszczał z synkiem latawce. Synek był prze-szczęśliwy.

Fajny pomysł z bańkami mydlanymi jutro go wypróbuje :wink:

Ja właśnie ostatnio myślałam, żeby kupić małemu takie bańki, muszę wejść do sklepu z zabawkami i zapytać czy mają takie rzeczy.

to fajny pomysł czesto w kioskach ruchu mozna dostać

my ostatnio puszcamy latawca córka uwielbia na niego patrzec super zabawa dla całej rodziny polecam

oj my szalejemy na lace w ogrodzie:))

moja mała jeszcze nie chodzi to zabawy troszkę ograniczone - ale na świeżym powietrzu uwielbia pzrebywać

u nas jest mały sadek za domem i córcia uwielbia tam biegać pomiędzy drzewami, a najlepiej to razem ze mna bawiąc się w berka, tylko tym berkiem zawsze jestem tylko ja