zabaw na podworku idzie mase wymyslac najlepeiej jest jak jest jesien i zbieranie lisci i robienie bukietow albo latem wianki z koniczyny i bawienie sie wtedy w ksiezniczki
Ostatnio codziennie dzieciaki w ogródku rozgrywają mecze.
my na rowery często zabieramy córeczy strasza na rower młodsza w koszyczek
ja kupilam ostatnio w sieciówce takie banki mydlane z wiatraczkiem ktore same puszczaja banki, super bo nie musze dmuchac tyle:)
taki mini plac zabaw na podwórku to fajna sprawa
ja mojej kupie piaskownice na dzialke, taka zamykana
To jest ważne, żeby piaskownica była zamykana, bo nie wiadomo czy jakieś bezpańskie koty się w okolicy nie kręcą.
no u nas koty sobie kuwete z publicznej piaskownicy zrobily, i pusc tam dziecko ehh…
nawet zwykłą piaskownicę wystarczy nakryć jakąś folią, bo są też specjalne zamknięcia ale jak nie mamy… tylko trzeba koniecznie pamiętać, żeby ją osłaniać, koniecznie na noc
Folia zwykła to może zbyt słaba ale takie plandeki jak do basenów to już chyba się sprawdzą, kamieniem przyciśnięte.
czarna u nas mamy nowy plac zabaw ale nie da sie tego dopilnować jak jest nie ogrodzona piaskownica
na ogrudek można kupić przykrywaną piaskownice
my mamy taka piaskownice drewniana ktora mozna zamknac a jak jest otwarta to ma laweczki po bokach
My musimy się w piaskownicę zaopatrzyć ale pewnie postawimy u teściów bo u nas nie ma miejsca.
mój synek lubi zbierać różne kamyki po drodze, ostatnio w kilka minut pół wiaderka kamyków do domu przytaszczył…
mój na razie sie kozłuje na kocyku
mój się turla
moja uwielbia ogładac kwiatki i liście
ja mamzawsze przy sobie kilka balonow ajk coreczce sie wszystko juz znudzi
bańki mydlane to super zabawa dla dzieciaków, a teraz mamy dużo urządzeń które je robi