Ja kupuje w kruku i polecam bo mają naprawdę super jakość
Niestety Kruk, Apart, Yes to marki i za to się płaci.
Ja to ostatnio nic nowego nie kupuję, bo mały mi zrywa. Nawet w tych co mam to nie chodzę.
MI ostanio mąż kupił kolczyki w yes i w sumie jestem zadowolona :)
Ja lubię z aparat bransoletki, kolczyki kupuje nawet czasem na allegro ale srebrne bo inaczej mam jakieś uczulenie
Mi się podobają z Marko
Ja na szczęście mogę również zwykła biżuterie to nieraz coś fajnego za grosze w galerii kupie ☺
Nie wiem dlaczego ale ja nie lubię "kolorowej" czy fikuśnej biżuterii. Noszę tylko złoto i w dodatku klasyczne i delikatne modele, nie kupuję sama tylko wszystko co mam to dostałam od męża lub taty na jakąś okazję :D
Darulka jak tylko w takiej się dobrze czujesz to pewnie nic na siłę
Ja kiedyś kubiłam bardzo tzw fikuśną biżuterię teraz wolę coś skromnego. Jak chodziłam do pracy to biżuterie nosiłam codziennie, teraz wisiorek tylko,a w gości to ubiorę kolczyki jak mam ochotę
Mazia ja to zależy od dnia jednego drewniane duże korale innego strone srebro zależy ☺
Ja uwielbiam Pandore jestem na etapie kompletowania Harmsow do bransoletki ale przede mną jeszcze daleka droga!!
Ogólnie to na co dzień nie noszę wcale biżuterii w sumie tylko pierścionek zaręczynowy i zegarek a tak to awet kolczyków nie noszę..
Na stronę sklepu trafiłam podczas poszukiwania biżuterii srebrnej w przystępnej cenie. Pomyślałam sobie: Anka Biżuteria brzmi dobrze!!! Czy jestem zadowolona z zakupów? Jak najbardziej!!! Piękne, niebanalne cacuszka, doskonała cena, staranne opakowanie, błyskawiczna realizacja zamówienia. Czego chcieć więcej??? Chyba tylko zasobnego portfelika aby można było kupować....kupować....kupować i cieszyć się jak dziecko otwierając kolejne pudełeczko ze złotymi literkami Anka biżuteria.... Zachęcam do zakupów a Firmie GRATULUJĘ!!!
Ja nie kupuje jakiś firmowej biżuterii bo moim zdaniem to sporo za firmę się płaci
te biżuterie od małych firm jubilerskich często są lepsze od tych dużych znanych z reklam.
Własnie ja kupiłam mamie i córce dobrej próby złóte kolczykiw Aparcie po roku zczarniały. Apart twierdzi że nie ma zadnych specyfików. podpowiecie czym czyscicie złoto?
Ja zawsze mialam q kruku albo aparcie kupowane ale może macie rację z tą biżuteria bo z kruka srebro czernieje jak się nie nosi:( mam takie kolczyki typowo na święta i niestety muszę oddać do czyszczenia
Ja mam zaprzyjaźnionego jubilera i u niego kupuję. Widzę różnicę w cenie pomiędzy jego sklepem a sieciówkami (pomijam fakt rabatów). Osobiście uważam że właśnie płaci się za markę a nie do końca za jakość.
MamaRóżaMiki możesz się udać z tym do jubilera to Ci coś doradzi jak to wyczyścić :) mojej siostrze też zczerniał łańcuszek to właśnie u jubilera go wyczyścili i wygląda jak nowy :)
Złoto najlepiej zwykłem płynem do naczyń
A Apart powiedział ze nic się z tym nie zrobi... w sumie racja lepiej dla nich kupić nowe:D
Przyznam szczerze, że jeśli chodzi o mnie, to ja bardzo lubię robić zakupy przez internet. Mam kilka swoich sprawdzonych sklepów do których najczęściej zaglądam i jednym z nich jest https://www.ankabizuteria.pl/ . Jeżeli jeszcze nie znacie tego sklepu z biżuterią, to polecam wam do nich zerknąć. Moje zdanie, mam naprawdę spory wybór i niskie ceny. Mój ostatni zakup :)