W którym tygodniu urodziłyście?

O matko, aż się zestresowałam. Powodzenia!

3 polubienia

Czyli jednak to już! Powodzenia Domi :hugs: :heart:

Przesuń ten napis Klara żeby był ładnie po środku, to że nie jest równo boli moje oczy :sweat_smile: :hugs:

1 polubienie

W 39 tyg + 2 dni planowe CC.

Mam to samo jakbym to ja rodzila :grinning:

Kochana trzymam kciuki , będzie dobrze. Masz tutaj grono osób , które o tobie myślą , daj znać jak tylko będziesz mogła :slight_smile:

1 polubienie

Powodzenia :heart: czekamy na Klarę :stuck_out_tongue:

Urodziłam! 3200g, naturalnie. Mam dosyc ale jestem szczęśliwa

11 polubień

Gratulacje jestes dzielna :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Gratulacje kochana :clap:t2::heart::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: super wiadomość i jak Ci mega zazdroszczę,bo ja mam termin na jutro,drugą ciąża a syn wcale się nie szykuje na ten świat :joy::rofl:
Dużo zdrówka, poznawajcie się nawzajem w spokoju :heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Gratulacje :heart: odpoczywaj :blush:

1 polubienie

Pięknie! :heart: Gratulacje dla dzielnej Mamy! :partying_face::heart_eyes::baby:t2: I duuużo zdrówka dla Klary! :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Gratulacje :star_struck::revolving_hearts: zdrówka

1 polubienie

Ale super :heart_eyes: gratulacje !!!

1 polubienie

@Efektdomi gratulacje❤️ zdrówka dla Was.

Ja po wizycie w poradni patologii ciąży. Niby ok. Ale za tydzien kolejna (po wizycie w poradni kardiologocznej) i decyzja zapadnie gdzie i jak bede rodzic

3 polubienia

Super czekamy my też :heart_eyes:

1 polubienie

Dziekuje, dziękuję i jeszcze raz dziekuje 🩷🩷
Ale jestem mega dumna bo postawiłam na ochrone krocza i znowu udało się wyjść bez znieczulenia, bez pęknięcia i nacięcia :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

9 polubień

Gratuluje serdecznie :heart: jak się czujecie ?

Cudownie!!! :star_struck: dużo zdrówka dla was, odpoczywajcie i cieszcie się soba :heart:

Brawo dla.Ciebie :heart: A raczej dla Was :heart:

Super taki porod to marzenie kazdej z Nas :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: