Pierwsza córcia 40+1, drugi synuś 38+6. 🩷🩵
Jednak wolałabym w twj końcówce trochę spokoju
. A jeszcze każdy wyjazd na wizyte wiąże się z wolnym męża. Zlobek do 16 także Malego musimy tez ciągnąć ze sobą bo nie zawsze zdążymy wrocic. A wizyty teraz się mnożą…
A jeszcze jest @Kikip a jej tu na forum od kilku dni nie widzialam, wiec istnieje szansa ze juz tuli swojego malucha ![]()
bo miala termin jakos na teraz ![]()
![]()
Matko ! Kinia ! Ty To masz pamiec! ![]()
ja zamiast zapisywac w kalendarzu to bede Tobie wysylac wazne daty
A co Ty ! Nie przejmuj się, za dużo nas by wszystkie spamiętać ! Mam zaplanowane cc na 26/27 stycznia, przez zapalenie pęcherza się przesunęło bo miało być tydzień wcześniej ale właśnie nie wiem czy doczekam.
Wow to Ty jesteś stworzona do rodzenia❤️
Ja też byłam w szoku ile osób po porodzie się pojawia
a takie widoki to oni pewnie mają codziennie i już zapomnieli
nawet jak masz zgrabną pupcię xD
Gratuluję
pięknie i szybko ![]()
u mnie też obkurczanie bylo szybsze i dali zastrzyk z oksy aby bardziej przyspieszyć ![]()
Położne mnie obmyły chusteczkami , bo wszędzie była krew i to było mile że mniej takiej brudnej nie posiadzily na wózek i na sal ![]()
O to Synuś podobnie jak ja córkę ![]()
@Efektdomi kochana jeszcze raz gratuluję dużo zdrówka dla was . Ściskamy mocno. Buziaki dla Klary od wirtualnej ciotki. ![]()
Ooo gratulacje. To dobrze że nie skupialas się na tym kto patrzy na twój tyłek. W życiu byś się tak pewnie nie wypiela ale w trakcie porodu to wszystko jedno nie ? Hahaha super że jesteście już po. Gdzieś mi umknęło że już urodziłaś ![]()
![]()
@Wesola95 Nie śledziłam tego wątku i nie udzielałam się w nim bo mnie nie dotyczył, gdyz brzmi on w którym tygodniu urodziłyście ![]()
Ale skoro już mnie przywołałaś to przebrnęłam przez niego ![]()
I tak potwierdzam, urodziłam w sobotę 10.01, 3:40 i powoli wracam do żywych, załatwiamy formalności i powoli będę wracała na forum i opowiadała swoją historię ![]()
Opiszę ją w wątku o maluszkach 2025/2026 ![]()
Z ważniejszych informacji udało mi się wychwycić że @Efektdomi urodziła! Serdeczne gratulacje Kochana! Błyskawiczny poród, a Twoje ciało chyba jest do tego stworzone!
Dużo zdrówka dla Ciebie i córeczki!
P.S. nie wiem jak Ty to zrobiłaś że miałaś jeszcze siłę żeby zdawać relacje tutaj na forum bo ja telefonu to od kilku dni nawet nie miałam ochoty i czasu wziąć do ręki, poprosiłam męża żeby informował i zdawał relacje zainteresowanym ![]()
Czytałam o zawirowaniach u @Kalusia161. Kochana dużo siły! Już niedługo! Mam nadzieję że wszystko się ustabilizuje. ![]()
![]()
![]()
Odpowiadając na temat wątku urodziłam naturalnie w 40 tc i 2 dni. ![]()
Gratulacje
zdrówka
@Efektdomi Gratuluję!
Super się czytało Twoja opowieść porodową ![]()
@Kikip Tobie również gratuluję i czekam na opowieść ![]()
Obu Wam życzę dużo zdrówka i siły i dla Waszych maluszków !
Ja ostatnio mniej obecna, bo magiczne 2 tygodnie jedzenia i spania minęły
Mam prawdziwego syneczka mamusi z koleczkami także wejdę tu poczytać ale mało co odpisze ![]()
No ja to rozumiem, ale od kilku dni w żadnym wątku Cię nie widziałam a jak nie ma Cię na forum to już sygnał! Wiedz że coś się dzieje!
i tak coś wyczułam, ze to już Twój czas!
dużo zdrówka dla was
gratulacje!
O kurvze kurcze , ale dzieciaczków! @Kikip gratulacje ! Duuuzo zdrowka dla was ! Jak tylko dojdziesz do siebie to czekamy na relacje a teraz odpoczywaj i cieszcie sie soba ![]()
Ooooo super ! Gratulacje kochana ![]()
@Kikip gratulacje!
Dużo zdrówka dla Was.
Dzjekuje za miłe slowa.![]()
Gratulacje dużo sił i zdrówka dla Was ![]()
Gratulacje i dużo zdrówka dla Was ![]()
Już po stresie to teraz czekamy jak kolejne przyszłe mamusie się rozpakują ![]()
Gratuluję ![]()
i jak sie czujesz ? Czekamy , aż opiszesz swój poród ![]()
![]()