Widocznie tak musiało być, jeżeli chodzi o placówkę gdzie będziesz rodzić. Ja mam u siebie do wyboru dwa szpitale, ale gdyby poród zaczął się przed 36 tc to musiałabym rodzić tam gdzie nie chciałam, ale to niestotne, najważniejsze jest zdrowie malucha i Twoje.
Tak jak napisała @MamaSloneczka w SU przyjmuje dr Strus, prowadzi on swój profil na IG i widać że jest bardzo oddany pracy, mam nadzieję że jest tak i również w rzeczywistości! Jeżeli na niego trafisz to powinnaś być zadowolona. ![]()
Dobrze że jeżeli chodzi o synka to pani hematolog Was troszeczkę uspokoiła, czekajcie na wyniki i daj znać. ![]()
@Pulinka Ty już z maleństwem na pewno
Czekamy na oficjalne wieści ![]()
Jesten juz tak zmęczona tymi wszystkimi konsultacjami i wizytami, że bedę rodzić tam gdzie każą ![]()
Mialam dzisiaj echo i ekg. Jakas tam arytmia się pojawila, ale ogolnie jest ok. Wg kardiolog mogę rodzic sn.
Bylam tez dzisiaj u ginekologa- twierdzi ze szyjka dluga wszystkoo pozamykane. Na porod sie nie zapowiada. Jako żę jestem pod opieka szpitala - on już żadnych decyzji podejmować nie bedzie.
@Kalusia161 o jejku, ale macie perypetie na tej końcówce ciąży. Ale mam nadzieję, że się wszystko dobrze skończy.
Oj naprawdę końcówka mega ciężka , ale trzymam kciuki za szybkie i szczęśliwe rozwiązanie
Trzymajcie mocno kciuki bo jutro mam znowu holtera. Zeby tym razem.nie wyszedl tak zle.jak ten grudniowy.
Bedzie dobrze niemartw sie ![]()
Będzie dobrze jeszcze troszkę i będziesz odpoczywać z maleństwem na rączkach ![]()
![]()
![]()
Będzie dobrze
nie martw się na zapas
dzisiaj to zrób sobie jakiś relaks: film, książka albo mąż ![]()
Trzymam mocno kciuki ! Odpoczywaj ! Nie stresuj sie i mysl pozytywnie . Takie myslenie naprawde ma znaczenie
bedzie git !
Trzymaj się!
nie martw się na zapas…
Dziewczyny a obserwujecie Andziaks i widzialyscie jej vlog z porodu
co o tym mysliscie ? Podziwiam ja ze miedzy skurczami miała czas na pomalowanie sie ![]()
![]()
jabym sie bała ze zaraz urodze ![]()
![]()
![]()
![]()
Widziałam, niby spoko a jednak dla mnie niesmak może troche. Rozumiem, że ktoś jest medialny ale osobiscie ja stawiam granice. Dla mnie 8 osob na sali przy porodzie to było juz duzo a co dopiero, że moj porod ogladaja miliony ![]()
I też wszystko w znieczuleniu i takie pokazywanie porod w cukierkowych barwach, dla kobiet ktore nie rodzily po obejrzeniu tego filmu i wyladowaniu na porodowke mogą byc w szoku jak to czasami wyglada ![]()
Ona wygladala przy porodzie jakby miala isc na imprezke zaraz a ja wygladalam jak bezdomny ktory juz nie kontaktowal ![]()
![]()
No wlasnie i jeszcze blyszczyk na ustach ![]()
![]()
ja to sie modliłam zeby juz urodzic a niew glowie mi było co mam na ustach
podejrzewam ze dostała za to duzo kasy wiec wszystko wyglada tak idealnie
@ironiczniepateyczna poruszyła ten temat w innym wątku i tam akurat pisalam, że słyszałam o tym vlogu ale nie obejrzałam i nie obejrzę bo nie wspieram takich twórców
kiedyś oglądałam jej vlogi, ale to było x lat temu, potem już przestałam bo ciągle pokazuje to samo czyli ciągłe zakupy ![]()
No a ten film z porodu - wszytsko dla kasy
bo innego wytłumaczenia, że pokazała swój poród nie widzę ![]()
Dla mnie to troche “za duzo” strasznie przykre jest to , ze ludzie tak intymne , rodzinne historie przekłuwają w zarobek i atrakcje dla mas . I wlasnie pokazywanie tego w takim cukierkowym klimacie to krzywda dla kobiet , ktore nie beda rodzily w prywatnej klinice i gdy dojada na porodowke okaze sie , ze nie ma czasu na makijaze i machanie do kamery . Ja tez wygladalam … no coz , nie wygladalam wcale
az mialam ochote meza zapytac “kierowniku masz piataka?” ![]()
@Wesola95 ja tez nie widzialam , jedynie kadry z filmu na “X” i opis . Mam dokladnie to samo , nie wspieram i nie chce podbijac zasiegow . To samo w przypadku seksmasterki i tygryska
No wszutsko dla PUBLICZNOŚCI . Dla mnie to jest osobiste przeżycie a GWIAZDKI z IG z tegoż żyją i kasę trzepią . Tak samo jak śluby gwiazd od a do z sponsorowane przez np Pudelka bo słoną kase im za to placi żeby mial pierwszeństwo do tego wydarzenia.
Dzięki dziewczyny za mile slowa
przed chwila mnie “okablowali”. 24h teraz pelny monitoring pracy serca.
Co do tej Andziks czy jakos tam. To ja o niej dopiero teraz usłyszałam. Nie planuje oglądać tego nagrania chociaz wiecznie mi sie gdzies o niej cos wyswietla.
Pamiętaj abyś w tym normalnie funkcjonowała i dużo wiecej nawet ruszała ![]()
A gdzie ta Andzia wrzuciła relację? Na ig nie widzę ![]()
![]()
![]()
Na youtube wrzuciła cały film ![]()
Aaaa
Obejrzełam kawałek wlansie i sie poplakalam powiem Wam… swoje porody mi się wspominały , stąd łzy. Takie maleństwo sie rodzi, pierwszy płacz ![]()
Po jedno kobity mogą zobaczyć jak to wygląda a druga strona to że kasę ma z tego i robi reklamę im.