W którym tygodniu urodziłyście?

Widocznie tak musiało być, jeżeli chodzi o placówkę gdzie będziesz rodzić. Ja mam u siebie do wyboru dwa szpitale, ale gdyby poród zaczął się przed 36 tc to musiałabym rodzić tam gdzie nie chciałam, ale to niestotne, najważniejsze jest zdrowie malucha i Twoje.
Tak jak napisała @MamaSloneczka w SU przyjmuje dr Strus, prowadzi on swój profil na IG i widać że jest bardzo oddany pracy, mam nadzieję że jest tak i również w rzeczywistości! Jeżeli na niego trafisz to powinnaś być zadowolona. :heart:
Dobrze że jeżeli chodzi o synka to pani hematolog Was troszeczkę uspokoiła, czekajcie na wyniki i daj znać. :smiling_face_with_three_hearts:
@Pulinka Ty już z maleństwem na pewno :smiling_face_with_three_hearts: Czekamy na oficjalne wieści :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Jesten juz tak zmęczona tymi wszystkimi konsultacjami i wizytami, że bedę rodzić tam gdzie każą :slight_smile:
Mialam dzisiaj echo i ekg. Jakas tam arytmia się pojawila, ale ogolnie jest ok. Wg kardiolog mogę rodzic sn.
Bylam tez dzisiaj u ginekologa- twierdzi ze szyjka dluga wszystkoo pozamykane. Na porod sie nie zapowiada. Jako żę jestem pod opieka szpitala - on już żadnych decyzji podejmować nie bedzie.

3 polubienia

@Kalusia161 o jejku, ale macie perypetie na tej końcówce ciąży. Ale mam nadzieję, że się wszystko dobrze skończy.

Oj naprawdę końcówka mega ciężka , ale trzymam kciuki za szybkie i szczęśliwe rozwiązanie

Trzymajcie mocno kciuki bo jutro mam znowu holtera. Zeby tym razem.nie wyszedl tak zle.jak ten grudniowy.

6 polubień

Bedzie dobrze niemartw sie :purple_heart:

1 polubienie

Będzie dobrze jeszcze troszkę i będziesz odpoczywać z maleństwem na rączkach :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Będzie dobrze :heart: nie martw się na zapas :slight_smile: dzisiaj to zrób sobie jakiś relaks: film, książka albo mąż :stuck_out_tongue:

Trzymam mocno kciuki ! Odpoczywaj ! Nie stresuj sie i mysl pozytywnie . Takie myslenie naprawde ma znaczenie :heart: bedzie git !

Trzymaj się! :smiling_face_with_three_hearts: nie martw się na zapas…

Dziewczyny a obserwujecie Andziaks i widzialyscie jej vlog z porodu :speak_no_evil: co o tym mysliscie ? Podziwiam ja ze miedzy skurczami miała czas na pomalowanie sie :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil: jabym sie bała ze zaraz urodze :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Widziałam, niby spoko a jednak dla mnie niesmak może troche. Rozumiem, że ktoś jest medialny ale osobiscie ja stawiam granice. Dla mnie 8 osob na sali przy porodzie to było juz duzo a co dopiero, że moj porod ogladaja miliony :face_with_peeking_eye:

I też wszystko w znieczuleniu i takie pokazywanie porod w cukierkowych barwach, dla kobiet ktore nie rodzily po obejrzeniu tego filmu i wyladowaniu na porodowke mogą byc w szoku jak to czasami wyglada :sweat_smile:

Ona wygladala przy porodzie jakby miala isc na imprezke zaraz a ja wygladalam jak bezdomny ktory juz nie kontaktowal :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

1 polubienie

No wlasnie i jeszcze blyszczyk na ustach :rofl::rofl::rofl: ja to sie modliłam zeby juz urodzic a niew glowie mi było co mam na ustach :smiley: podejrzewam ze dostała za to duzo kasy wiec wszystko wyglada tak idealnie

@ironiczniepateyczna poruszyła ten temat w innym wątku i tam akurat pisalam, że słyszałam o tym vlogu ale nie obejrzałam i nie obejrzę bo nie wspieram takich twórców :grinning: kiedyś oglądałam jej vlogi, ale to było x lat temu, potem już przestałam bo ciągle pokazuje to samo czyli ciągłe zakupy :sweat_smile:
No a ten film z porodu - wszytsko dla kasy :woman_facepalming: bo innego wytłumaczenia, że pokazała swój poród nie widzę :grinning:

1 polubienie

Dla mnie to troche “za duzo” strasznie przykre jest to , ze ludzie tak intymne , rodzinne historie przekłuwają w zarobek i atrakcje dla mas . I wlasnie pokazywanie tego w takim cukierkowym klimacie to krzywda dla kobiet , ktore nie beda rodzily w prywatnej klinice i gdy dojada na porodowke okaze sie , ze nie ma czasu na makijaze i machanie do kamery . Ja tez wygladalam … no coz , nie wygladalam wcale :see_no_evil: az mialam ochote meza zapytac “kierowniku masz piataka?” :see_no_evil:
@Wesola95 ja tez nie widzialam , jedynie kadry z filmu na “X” i opis . Mam dokladnie to samo , nie wspieram i nie chce podbijac zasiegow . To samo w przypadku seksmasterki i tygryska

2 polubienia

No wszutsko dla PUBLICZNOŚCI . Dla mnie to jest osobiste przeżycie a GWIAZDKI z IG z tegoż żyją i kasę trzepią . Tak samo jak śluby gwiazd od a do z sponsorowane przez np Pudelka bo słoną kase im za to placi żeby mial pierwszeństwo do tego wydarzenia.

1 polubienie

Dzięki dziewczyny za mile slowa :blue_heart: przed chwila mnie “okablowali”. 24h teraz pelny monitoring pracy serca.

Co do tej Andziks czy jakos tam. To ja o niej dopiero teraz usłyszałam. Nie planuje oglądać tego nagrania chociaz wiecznie mi sie gdzies o niej cos wyswietla.

2 polubienia

Pamiętaj abyś w tym normalnie funkcjonowała i dużo wiecej nawet ruszała :wink:

A gdzie ta Andzia wrzuciła relację? Na ig nie widzę :roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes:

1 polubienie

Na youtube wrzuciła cały film :movie_camera:

1 polubienie

Aaaa

Obejrzełam kawałek wlansie i sie poplakalam powiem Wam… swoje porody mi się wspominały , stąd łzy. Takie maleństwo sie rodzi, pierwszy płacz :white_heart:
Po jedno kobity mogą zobaczyć jak to wygląda a druga strona to że kasę ma z tego i robi reklamę im.