Trzymaj się tam i dawaj znać jak po badaniu ![]()
Dla.jest to fenomen, że tyle osób ogląda jej vlogi. Przecież tego już nikt nie kręci, a ona ciągle utrzymuje się na powierzchni. Też bym chciała mieć takie ładne zdjęcia, ujęcia ze szpitala. Ale ja 3 miesiące po rzadko się maluje
ja osobiście nie chciałabym się dzielić takim momentem, jak poród ze światem.
Holtera mam dzisiaj do 13.
Do osrod3kq.odnioae dopiero w poniedzialek.
Mam nadzieje ze na wtorek bedzie opis bo w srose mam ktg w szpitalu.
@Efektdomi tez się zastanawiam ile ludzie potrafią poświęcić swojej prywatności dla pieniędzy
fakt, że to jej praca ale bez przesady … tak jak piszesz są jakieś granice, po których przekroczeniu robi się po prostu niesmacznie ![]()
Tylko to jest zakłamanie, bo ona pokazuje tylko dobre momenty, a niech też pokazuje te złe jak już tak się uzewnętrznia.
Dziewczyny Holter drugi wyszedl tak jak i pierwszy. Czyli cos tam się dzieje. Byc może przez.ciaze. Pokaze lekarce zobavzyny co powie.
Jestem na Izbie bo mialam KTG. Czekam na wizyte u lekarki. Od 9.40 tak sobie tutaj siedze. A jest 12.19.
Oj to niedobrze, ale najważniejsze, że jesteś pod opieką
mam nadzieję, że już w domku ![]()
I o której zostałaś przyjęta? Wiadomo coś więcej?
Daj znac gdy dowiesz się czegos wiecej! Trzymam kciuki 🩷
Zostalam przyjęta kolo 13. Kardiologicznie nie ma przeciwskazań do porodu sn
wiele kobiet w ciąży ma takie zaburzenia. Ale… pierwsza lekarka ktora mnie wysluchala. Stwierdziła że przejscia w 1 ciąży są wskazaniem do kolejnego cc.
Mam 09.02 stawic się na oddzial. Mam nadzieje ze dotrwam
i jesli nie bedzie duzo nieplanowanych cięć to 09 albo 10 bedzie kolejna cesarka.
Troche mi ulzylo.
Aczkowliek jesli zaczne rodzic wcześniej- mam też zielone światło żeby probowac.
Wow no to już malutko zostało ! Trzymamy kciuki
Dziekuje
.Myślałam, ze ewentualnie trochę wcześniej mi się każe ztawic na oddzial. Bo to juz bedzie 39+2 licząc z om. A.z prenatalnych wlasnie na 09.02 mam termin.
Także teraz tylko wytrwać!
@Kalusia161 Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli
ja mam 5.02 wizytę i tez zobaczę co dalej ![]()
Super
czyli pewnie twoje maleństwo będzie teraz pierwsze w kolejności u forumowych mam ![]()
czekamy ![]()
![]()
Czekamy czekamy ![]()
Najwazniejsze zebys postapila zgodnie z sama sobą . Jesli bedziesz czula sie na silach - próbuj ![]()
Ja raczej psychicznie nie czuje sie juz na silach na poród sn. Jeszcze w grudniu zanim przeczolgali mnie po poradniach i lekarzach i zanim z Synkiem wyszly problemy zdrowotne jakos tak bylam już na 60% nastawiona. Teraz chyba zwyczajnie nie dalalbym rady.
Także teraz trzymajcie kciuki żeby Malej sie nie spieszyło jednak ![]()
No pewnie że trzymamy kciuki
a jak synek?
Wytrwałości ![]()
Malutka będzie grzecznie czekała na termin a jeżeli jednak zechce się jej przyjść wcześniej na świat zaufaj swojemu ciału i razem z pomocą córki poradzisz sobie z porodem naturalnym ![]()
Trzymam kciuki! Już nie długo powitamy kolejną kruszynę na forum a Ty swoje drugie szczęście ![]()
Dzisiaj zrobiliśmy badania zalecone.przez hematolog. Część wynikow mamy - pediatra ma jutro skonsultować. Tylko na jeden wymaz trzeba czekać do tygodnia.
Ogólnie jak patrzylam to morofologia ok. Plytki w koncu normie. Ale sa też badania na ktorych sie nie znam wiec czekam co pediatra powie.
Ogolnie jest ok
łobuzuje ![]()
Nam jak w szpitalu hematologia zleciła badania też mówili że będą do tygodnia a były na drugi dzień więc może będą szybciej, najważniejsze że czuje się dobrze
będzie dobrze napewno ![]()