W którym tygodniu urodziłyście?

Raczej bym zostawiła tylko to nic o zabawki hahah

2 polubienia

Haha no na to jestem przygotowana , ja z bratem też się biłam aż mi na twarzy pamiątka została tak mnie zadrapał na policzku. Znam to tylko z opowieści mamy :laughing: bo ja tego nie pamiętam nawet​:smile:

1 polubienie

W 41 tyg i 1 dzień. Miałam wywoływany poród. Malutki urodził się z waga 3500 g, 53 cm.

1 polubienie

A to teraz na dniach? :slight_smile:

1 polubienie

Oo to kiedy się urodził? Jakoś niedawno ?

1 polubienie

W piątek kończymy już 3 miesiące :grinning:

3 polubienia

Wow to podobnie jak u nas xd to mi si coś pokręciło :rofl:

Ja urodziłam 37+4 malutką Eliankę
2880g 56cm 🩷

5 polubień

Gratulacje :star_struck: dużo zdrówka dla Was

1 polubienie

Gratulacje :slight_smile: Ale piękne imię :smiling_face_with_three_hearts: nie słyszałam nigdy :slight_smile:

1 polubienie

Super! Gratulacje! Mega oryginalne imię :heart:

1 polubienie

Gratulacje! :smiling_face_with_three_hearts: Dużo zdrówka dla Was! :heart_eyes: Piękne imię! :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Z magią mnie się skojarzyło to imię :woman_fairy: piękne nietypowe imie :slight_smile: jak nie wpadliście :)???

Oo dziękuję. Ja drugi raz w życiu słyszę to imię. Dałam jej tak na imię, bo poznałam taką dziewczynkę o imieniu Eliana. Jak miałam 10 lat to do mojej cioci przyjechała taka dziewczynka którą pilnowała w Niemczech i była taka śliczna blondyneczka i miała taki piękny biały wiklinowy wózek :kissing_heart: i tak sobie powiedziałam że jeśli będę miała córkę nazwę ja Eliana :heart_eyes: i tak się stało :heart:

1 polubienie

U mnie córka na razie blondynka, a my z mężem mamy ciemne włosy, ale jak byłam mała też jasne włosy mialam xd

Ale Sumer historia i wspomnienia, fajnie że kojarzy się z czymś miłym :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Hejka, u nas było 38+4 :smiling_face:

1 polubienie

Pierwsza cisza - 40tc w planowy dzień porodu(SN)
Drugi poród - 40+6, dzień przed planowym przyjęciem na wywołanie (SN)
Trzeci poród - 41tc - przebite wody i wspomaganie oksytocyną

1 polubienie

O to wszystko po terminie , coś im się nie śpieszyło haha

1 polubienie

Ciąża 1 - 39 tydzień
Ciąża 2 - 37 tydzień :smiley:

2 polubienia