W którym tygodniu urodziłyście?

@asiam1
Hahaha regres sregres :sweat_smile::joy::joy::face_with_peeking_eye:

To pozniej sie stalo juz zartem rodzinym . Jak ja albo brat mowilisny regres to zawsze druga osoba odpowiadała sregres . Ogolnie to mama dluzej mowila, bo stwierdzila regres sregres i ze kiedys tego nie bylo , normalne sie dzieci rodzily . A ja do niej "to co teraz sie rodza robokopy? " i tak juz z nami sregres zostal :rofl:
W ogole nie moglam dodac odpowiedzi wyskakiwal mi error :see_no_evil:

Ja też mam ostatnio problem - chce odpowiedzieć konkretnej osobie, ona wyskakuje u góry jak zawsze - a później jest komentarz bez tej osoby :confused:
Dlatego zaznaczam małpką zazwyczaj :face_with_peeking_eye:
@asiam1

Mi pierwszy raz tak wyskoczylo :astonished:

Taaak też to zauważyłam że daje jako odpowiedź na komentarz a tworzy się niezależny komentarz

1 polubienie

U Was chyba inne zabobony trochę, bo tego też nie słyszałam :grinning:
@ironiczniepateyczna moja mama bardzo przeżywała, że synowi włosy skróciłam jak miał 10 miesięcy. Co z tego że mu wchodziły do oczu i ciężko się myło :grinning:

1 polubienie

37+3 planowane CC ze wzgledu na blizniaki, cukrzyce ciazowa i hashimoto

1 polubienie

To i tak długo się udało donosić :slight_smile:
@daga1271 no jak dla mnie to najgłupszy przesąd i potem chłopakom robią kitki xD

A to tylko w tym wątku czy w każdym ?

Tylko w tym , tylko raz . Ciekawe czy bedzie sie to powtarzac . Mam nadzieje , ze nie :see_no_evil:

Ja też miałam to z wątkiem w którym było dużo wiadomości, ale tu niema aż tyle więc ciekawe

W 38 tyg :heart: i moj synek ma juz prawie 11 miesięcy

1 polubienie

@chloria dobre to :joy: tego jeszcze nie słyszałam :crazy_face:

Ojaaaa, to co tyle czasu nie moznawy grozić na dwór :hear_no_evil::speak_no_evil:

@Mamamalwi @Magdallenka0897
Ja to się boję co im się jeszcze przypomni jak bombelek będzie na świecie :joy:

Aaa i standardowo też już usłyszałam „ale ty wiesz, że przed urodzeniem nic dla dziecka nie można kupować?!” :joy:

A ja się o to nie bałam. Mając Allegro Smart zamawiałam brakujące rzeczy i miałam następnego dnia

To co zaraz jak urodzisz musisz wysłać chłopa na zakupy ? :face_with_peeking_eye::see_no_evil:

1 polubienie

@Magdallenka0897
No właśnie właśnie :rofl:
Zwłaszcza że na niektóre rzeczy jednak trzeba czekać :joy::rofl:

No właśnie :see_no_evil: jakoś sobie tego nie wyobrażam :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

Heheh nie słyszałam tego :slightly_smiling_face: juz widzę te urywajace sie telefony od męża po urodzeniu dziecka :rofl: