@asiam1
Hahaha regres sregres ![]()
![]()
![]()
![]()
To pozniej sie stalo juz zartem rodzinym . Jak ja albo brat mowilisny regres to zawsze druga osoba odpowiadała sregres . Ogolnie to mama dluzej mowila, bo stwierdzila regres sregres i ze kiedys tego nie bylo , normalne sie dzieci rodzily . A ja do niej "to co teraz sie rodza robokopy? " i tak juz z nami sregres zostal ![]()
W ogole nie moglam dodac odpowiedzi wyskakiwal mi error ![]()
Ja też mam ostatnio problem - chce odpowiedzieć konkretnej osobie, ona wyskakuje u góry jak zawsze - a później jest komentarz bez tej osoby ![]()
Dlatego zaznaczam małpką zazwyczaj ![]()
@asiam1
Mi pierwszy raz tak wyskoczylo ![]()
Taaak też to zauważyłam że daje jako odpowiedź na komentarz a tworzy się niezależny komentarz
U Was chyba inne zabobony trochę, bo tego też nie słyszałam ![]()
@ironiczniepateyczna moja mama bardzo przeżywała, że synowi włosy skróciłam jak miał 10 miesięcy. Co z tego że mu wchodziły do oczu i ciężko się myło ![]()
37+3 planowane CC ze wzgledu na blizniaki, cukrzyce ciazowa i hashimoto
To i tak długo się udało donosić ![]()
@daga1271 no jak dla mnie to najgłupszy przesąd i potem chłopakom robią kitki xD
A to tylko w tym wątku czy w każdym ?
Tylko w tym , tylko raz . Ciekawe czy bedzie sie to powtarzac . Mam nadzieje , ze nie ![]()
Ja też miałam to z wątkiem w którym było dużo wiadomości, ale tu niema aż tyle więc ciekawe
W 38 tyg
i moj synek ma juz prawie 11 miesięcy
@chloria dobre to
tego jeszcze nie słyszałam ![]()
Ojaaaa, to co tyle czasu nie moznawy grozić na dwór ![]()
![]()
@Mamamalwi @Magdallenka0897
Ja to się boję co im się jeszcze przypomni jak bombelek będzie na świecie ![]()
Aaa i standardowo też już usłyszałam „ale ty wiesz, że przed urodzeniem nic dla dziecka nie można kupować?!” ![]()
A ja się o to nie bałam. Mając Allegro Smart zamawiałam brakujące rzeczy i miałam następnego dnia
To co zaraz jak urodzisz musisz wysłać chłopa na zakupy ? ![]()
![]()
@Magdallenka0897
No właśnie właśnie ![]()
Zwłaszcza że na niektóre rzeczy jednak trzeba czekać ![]()
![]()
No właśnie
jakoś sobie tego nie wyobrażam ![]()
![]()
Heheh nie słyszałam tego
juz widzę te urywajace sie telefony od męża po urodzeniu dziecka ![]()