ale potem wada moze wystąpić np. po niektórych lekach
Mój synek miał wykonywane badanie słuchu w szpitalu po porodzie i wszystko jest ok. Ja bardzo często obserwuje jego reakcje na dźwięk i moim zdaniem jest prawidłowa, ale jeżeli cokolwiek niepokoi rodziców powinni jak najprędzej pójść z dzieckiem do lekarza i zbadać słuch ponieważ ma on ogromne znaczenie w życiu a wczesne podjęcie leczenia jest dla dziecka bardzo ważne. Należ przy tym temacie poruszyć jeszcze kwestię prawidłowej pielęgnacji uszów dziecka- NIE wolno czyścić ich za pomocą patyczków kosmetycznych ponieważ ich użycie może spowodować uszkodzenie bębenka.
u nas synek ma bardzo dobry sluch
Synek reaguje na dźwięki. Jak był mały i zaczynał płakać do pies sąsiadów szczekał, na co syn przestawał płakać i robił taką "zasłuchaną " minę, bo interesował go nowy dźwięk. ![]()
Synek byl badany , wszystko jest dobrze
po infekcji moze wystąpic
Dobrze ze w szpitalu robia badania słuchu
słuch to jeden z najważniejszych narzadów warto o niego zadbać
Nie słuchajmy głośno muzyki…
Na jedno leki pomogą, na co innego zaszkodza ehhh
moi mają dobry słuch
synek był badany w szpitalu i wszystko było ok
Nasz szpital również wykonuje takie badanie u dzieci
dobrze ze teraz sa takie dokładne badania
Dobrze, że teraz jest wiele skutecznych metod na to, aby sprawdzić czy dziecko rozwija się prawidłowo pod każdym kątem
słyszałam że w szpitalu już badają
tak badają już w szpitalu
I bardzo dobrze, że badają w szpitalu, nie wiem czy ktokolwiek nie wyraża zgody na to badanie.
to badanie chyba obligatoryjne jest
pierwsze badania sa w szpitalu , ale trzeba kontrolowac, bo niektóre wady pojawiaja się z wiekiem