Wada słuchu

moja tez ma dobry słuch

chyba wszędzie robią teraz te badania

U mnie również w szpitalu po porodzie robili badanie córce słuchu,.

dobrze, że dzięki WOŚP rozwija się diagnostyka badania słuchu

w książeczce mamy naklejkę, że nasze dziecko skorzystało z aparatu do badania słuchu WOŚP

my mielismy jedno badanie i nam nie wyszlo teraz mielismy drugie w trakcie su ale tez nie wyszlo bo maly sie obudzil i moze do ostrody pojedziemy

też mamy taką naklejkę z WOŚP

Nam badanie słuchu w szpitalu zrobili i było wszystko w porządku, a niedawno byłam u laryngologa z wędzidełkiem to też jeszcze badał uszka lekarz i wszystko ok

u nas u starszego syna, mielismy badanie sluchu te z wosp natomiast u mlodszego nie, i jak mielsimy zapalenie opon mozgowych to po tym kontrolujemy, teraz bedziemy probowac sie do ostrody dostac

najwazniejsze to zdrowie dziecka, tylko to sie liczy

u nas badanie słuchu robili z tych aparatów co zasponsorowała Wielka Orkiesrta Swiatecznej Pomocy

ja nawet nie wiem jakim aparatem badali dziecku słuch w szpitalu

fantastyczne co WOSP robi.chyba kazdemu dziecku w polsce sprawdzany jest słuch aparatami, które kupili.moje 2 corki miały :wink:

U mojego malucha też badano słuch sprzętem kupionym przez WOŚP

Ja równiież nie wiem jakim sprzetem badali córce słuch. Na kazde badania córke mi zabierano i robiono bezemnie.

U mnie dziecko badano przy mnie bo nie pozwoliłam go zabrać sprzętem kupionym przez WOSP

Ja wiem, że sprzętem kupionym przez WOŚP bo mam wklejoną naklejkę w książeczkę zdrowia

Ja również mam taką naklejkę wklejoną.

my tez mamy naklejke :slight_smile:

Chyba większość szpitali ma sprzet z WOSP i wklejają te nalepki.