Wada wzroku a ciąża – co powinnaś wiedzieć?

Nie mam wady wzroku ale to ważny temat dla każdej mamy

Mój wzrok na okres w ciąży się trochę pogorszył teraz przy drugiej ciąży Na razie nie widzę zmian

Dobrze, że ja mam wzrok w porzadku

mam niewielka wade wzroku,od jakiegoś czasu czuje że moje oczy szybciej się męczą, teraz juz wiem dlaczego, mam nadzieje ze wszystko wróci do normy :slight_smile:

Super artykuł. Mam niewielką wadę wzroku a po przeczytaniu chce wybrać się do okulisty.

Mnie na szczęście pogorszenie wzroku w ciąży jak na razie nie dotyczy.

Mam niewielka wade wzroku, ale juz w 5 miesiacu ciazy zauwazylam minimalne pogorszenie. Nosze soczewki kontaktowe, czasami faktycznie nie chca sie dobrze dopasowac i uwieraja, wtedy siegam po okulary i daje oczom odpoczac

ostatnio byłam u okulisty i jest wszystko ok

ja mam stała wadę wzroku nie zmieniającą się od conajmniej 10 lat mój okulista twierdzi że nie mam się czym martwić

hmmm fotokoagulacja, ciekawe

ja mam wade i jestwem zapisana do okulisty

Potwierdzam, że szkła kontaktowe bardzo przeszkadzają w ciąży. Przynajmniej u mnie się to sprawdziło.

Hehe mój mi zwrok jest ok … Ale u mojego męża się pogorszył, bardzo wczoraj się w rolę ::stuck_out_tongue:

Mam wadę wzroku ale to nie jest duża wada, mam okulary które nie noszę ponieważ wydaje mi się że są złe dobrane więc znów mnie czeka wizyta u okulisty.

Przed ciążą miałam jakąś delikatną wadę, ale nie pogorszyła się po porodzie

Silver niezle :slight_smile: mój w poprzedniej ciąży tak sie wczul ze tył razem ze mna szlismy łeb w łeb :slight_smile:

Ja mam mała wadę i nie powiększyła sie po porodzie

Ja zauważyła, że w ciąży pogorszył mi się wzrok, muszę wybrać się znowu do okulisty

ja cały czas jestem pod opieka okulisty

Aby zachować po porodzie dobry wzrok zamierzam słuchać położnej podczas porodu.