Waga w ciąży - ile przytyłyście?

Mi się strasznie skóra naciagla po porodzie najgorsze co może być mam takie głębokie rozstępy praktycznie wszędzie kiedyś też dużo przytyłam ale aż tak się nie ponaciagalam chodź zaraz drastycznie spadłam z wagi 

Najgorzej chyba jak się tak szybko przybiera na wadze i organizm nie nadąża i ta skóra się naciąga przez to 

U mnie własnie tak nie było ja w ciąży bardzo długo nie mogłam uwierzyć że jestem bo nic a nic mnie nie przybierało dopiero nagle ale właśnie stopniowo dość nie gwałtownie 

To ja też początki waga w dół ale za to teraz coraz więcej waga rośnie 

U mnie w ciąży waga nie szła w dół tylko w górę na początku delikatnie stopniowo potem tez mniej ruchu zdecydowanie bo ciaza byla zagrożona w rezultacie 23 kg na plus jeszcze z 10 mi zostało nie powiem ze chciała bym wrócić calkiem do wagi z przed ciazy bo słyszę duzo uwag ze jednak teraz wyglądam lepiej bardziej kobieco ale jednak dla swojego dobrego samopoczucia tak z 5 kg fajnie by bylo zrzucić takze zbliża się lato więcej ruchu jest nadzieja a rozstepy no cóż sa ale chyba się z nimi pogodzilam wiele z nas je ma nawet nie zdajemy sobie sprawy z tego ile kobiet ma ten problem 

Jakie to życie nie sprawiedliwe, jednym zostaje, drugim ubywa i zawsze ktoś nie zadowolony... Mi już spadło poniżej tego co byłam przed ciążą;/ rozstępów nie miałam na szczęście. 

W pierwszej ciąży przytyłam 20 kg i długo nie mogłam zrzucić brzuszka a w drugiej 7 kg i po porodzie odrazu waga spadła teraz mam wagę sprzed pierwszej ciąży he 

Ja już nie pamiętam ile było dokładnie.

W 1 ciąży najpierw 3kg schudłam a potem byłam 10kg na plusie co do wyjściowej wagi, czyli w sumie można powiedzieć, że 13 przybralam. Jakoś pół roku po porodzie byłam znów 5 na minusie co do wagi sprzed ciąży. 

W drugiej nie pamiętam, ale coś koło 11-12 kg na plusie. Teraz nie wiem ile ważę bo już się długo nie sprawdzałam ale kilka mocy temu była prawie że waga wyjściowa. Za to brzuch mi został.

Ja przytyłam prawoe 30 kg w 1 ciąży 

i 9 miesięcy schodziła do swojej wagi 

i odrazu zaszłam w 2 ciąże 

i teraz przytyłam tylko 12 kg 

juz 2 miesiące po porodzie jestem i tylko 3 kg na pljsie czuje się super i już wchodze

w swoje ciuchy tylko ten brzuszek jeszcze trochę wisi :( 

Pierwsza ciąża 2kg druga 0.5kg

MamaRóża Ciebie to chyba nikt nie przebije:D

Mega ci zazdroszczę !

U mnie pierwsza ciąża jak i druga z dodatkowymi kg zaszalała 😁

W pierwszej 15 a w drugiej 17kg na plusie :) 

Po porodzie pierwszym szybko zgubiłam kg ale po drugim zostało mi 5kg na plusie , aczkolwiek czuje się dobrze :) 

u mnie 30 kilo na plusie ~~ woda mi sie poporostu zatrzymala

Ja to samo, byłam strasznie popuchnięta w pierwszej ciąży 

dodatkowo 3 trymest to nyly wakacje bo rodziłam w sierpniu 

nawet obrączkę musiałam u złotnika przecinać bo nie dałam rady ściągnąć 

Kasia jak to obrączkę przecinać? Udało się ją uratować?

bo już pewnie nie dało jej się zdjąć to wtedy przecinają, bo do porodu obrączki nie można mieć 

Dokładnie 

byltam taka uparta ze narazie nie chce scoagac ze w pewnym momencie tak spuchlam ze nie dało jej się sciagnac 

probowalam wszystkiego :( 

mną szczęście uratowana 

i nie widać śladu nawet 

ja będę musiała to kontrolować bo do lipca mało czasu , ale jeszcze nie puchnę 

Kasia o kurdę, to nieżle, 

ale najważniejsze, że dało się ją uratować, bo to jednak symbol i pamiątka.