Wakacje w ciąży

trzeba uważać na siebie i nie przebywać za długo na słońcu

wiadomo ze w ciazy sie nie opalamy, unikamy slonca, ja tez zle znosilam jazde autem ale gdzies blisko bym pojechala

dla mnie jazda autem to dramat, za bardzo źle znoszę te wszystkie doły, wakacje gdzieś dalej odpadają

w pierwszej ciąży termin miałam na koniec sierpnia, dalekie podróże zakończyłam jakoś w czerwcu, szczególnie wyjazdy w góry, gdzie pełno zakrętów były uciążliwe

My co roku latamy za granicę ale w ciaży sie nie odważyłam. Bylismy nad polskim morzem :wink:

będąc w ciąży byliśmy tylko nad naszym polskim możemy i tez było fajnie a podróżowanie nigdy nie sprawiało mi większych problemów

Myśmy z wakacji zrezygnowali.

Zrezygnowalismy z wakacji

Może w przyszłym roku uda się gdzieś z synkiem wyjechać

Ja w wakacje byłam w drugim trymestrze i bardzo Aktywnie spędzam ten czas i czułam się rewelacyjnie

my pojechalismy dopiero po porodzie

ja w 1 trymestrze byłam w Norwegii a w drugim w Czechach. Uważam, że warto podróżować w ciaży - zawsze to urozmaicenie i odskocznia.

Warto uwazac na slonce, skora jest wrazliwsza

My na wakacje z brzuszkiem wybralismy morze bo wiedzielismy ze z maluchem szybko nie pojedziemy

My chcemy w styczniu jechac bo pózniej z maleństwem się nie da a straszej cóci chcemy zapewnić jakąś odkocznie

ja wychodząc na Słońce zasłaniałam brzuszek :slight_smile: ale nigdy nie mogłam patrzeć na kobiety prężnie prezentujące brzuchy i które wystawiały brzuch na bezpośredni kontakt ze Słońcem

Oj a często takie panie widać, ja wiem to walka o witaminę d

dla nas moja ciąża nie była nigdy przeszkoda bez problemu wsiadalismy w auto i jechalismy w daleka trase aby gdzies odpocząć na kilka dni chociaż

Ominęły mnie wakacje w ciąży, bo urodziłam na ich samym początku: 1 lipiec :smiley:

nie przeszkadzał i brzuszek w rozkoszowaniu sie latem