nigdzie nie jechałam
nie korzystałam z pogody w czasie wakacji gdyż robilo mi się słabo na słońcu
Miałam okazje jechać na dalsze wakacje w ciąży jakoś po 6mscu, ale zrezygnowałam, bałam się, ze jakby zaczęło się coś dziać to urodze gdzie w innym kraju a ja za bardzo nie chciałam, wolałam tutaj ![]()
Ja akurat to na wakacje mialam juz swoje pociechy ze soba
gdybym miala jechac nad morze w ciazy to tylko autem. wtedy jest komfort robienia postojow wg wlasnego uznania
Ja się bardzo cieszyłam że urodziłam w sumie przed wakacjami bo nie wyobrażałam sobie chodzić z tym brzuszkiem w gorące dni
Idealny czas na podróże to 2 trymestr
jakoś przez ostatni czas nie wyjeżdzaliśmy na wakacje
Ja zaszłam w ciąże zaraz po powrocie z Niemiec a rodziłam w czerwcu wiec nie miałam zbytnio okazji do wakacji
Nigdzie nie jechałam w czasie ciąży bo się bałam że zaraz urodze.
U mnie było tak, ze zaszłam w pierwszą w marcu, ale lato było chłodne, rodziłam w grudniu wiec nie miałam za wiele opalania a w drugą zaszłam zimą a rodziałam latem ![]()
Ja będąc w ciąży nie byłam na wakacjach,ale lapalam trochę słońca na podwórku przed domem ![]()
W ciąży przecież nie wolno,sie opalac
ja byłam w 6 mies ciąży na wakacjach nad wodą , było super
Mlodamamaopow przecież ja nie powiedzialam ze się opalalam tylko że lapalam słońce,trzeba czytać między wierszami ![]()
lato wyczerpuje i puchnie sie ![]()
ciąza nie jest przeszkoda do odbywania super wakacji ale to wszystko zależy od naszego samopoczucia
a byłam na pocztku ciazy w lecie nie wiem jak bym wytrzymała w taki upał
ja teraz rodziłam w lato i praktycznie non stop siedziałam w domu
ja z kolei w marcu i powiem tak, ze w zimie tez nie chcialo mi sie juz zbytnio wychodzic szczegolnie gdy byl snieg