Wielkanoc 2026!

Drogie mamy, z okazji Świąt Wielkanocnych chcielibyśmy życzyć Wam zdrowia, spokoju oraz radosnych chwil z bliskimi. Mamy nadzieję, że ten czas przyniesie Wam chwilę oddechu :hatching_chick: :yellow_heart:

Jak Wasze przygotowania świąteczne? Jakie macie plany? :hatching_chick:

Pozdrawiamy serdecznie
Mamy z Canpolu :tulip:

9 polubień

Swieta spedzamy z rodziną a jak dopisze pogoda w poniedzialek wojna na wode :see_no_evil::hatching_chick:

Zdrowych spokojnych świąt Wielkanocnych dla wszystkich :smiling_face_with_three_hearts::hatching_chick::hatching_chick:

1 polubienie

Bardzo dziękujemy za piękne życzenia . Przygotowania u nas w toku, choć z brzuszkiem trochę wolniej :blush: w Wielkanoc idziemy do teściów na obiad a poniedziałek do moich rodziców :smiling_face: Najważniejsze, żeby Święta minęły w zdrowiu i spokoju. Wesołych Świąt dla wszystkich :rabbit:

1 polubienie

Dużo zdrówka dla całej redakcji!:heart:
My spędzamy święta w trójkę! Nasze pierwsze święta w trójkę :face_holding_back_tears::heart: dla synka specjalnie na tą okazję kupiłam body i legginsy w zajączki :sweat_smile: jutro pójdziemy święcić pokarm, a w niedzielę wpada do nas mój tata na obiad :wink: mieliśmy odwiedzić teściów - ale się pochorowali :woman_shrugging:

U nas jak zwykle na wariackich papierach - zamiast przygotowywać się do świąt to przygotowujemy się do remontu :see_no_evil: przynajmniej świąteczne porządki mnie ominą :joy: śniadanie zjemy u rodziców męża a później pojedziemy do moich i wracamy do domu żeby spakować mnie, synka i 2 psy na conajmniej tygodniowy wyjazd. A w poniedziałek rozpoczniemy zabezpieczanie domu do remontu i malowania. Dziś wybieramy sie na zakupy do sklepu budowlanego :see_no_evil: dobrze że na święta jedziemy na gotowe :slight_smile:

A wszystkim życzę zdrowych i spokojnych świąt :slight_smile:

1 polubienie

Dziękuję :green_heart::green_heart:🪻 :tulip: :tulip: my w domu spędzamy święta , też właśnie wróciłam z córkami od pediatry, na szczęście bez covidu i rsv wiec wolę z katarem po brodę nigdzie z nimi nie jeździć :innocent::innocent: w tym roku to my będziemy mieć gości w 1szy i 2gi dzień świąt więc jutrzejszy dzień będzie w kuchni :grin::grin::grin:

U nas święta pod znakiem zapytania bo duża część rodziny chora od zeszłego tygodnia, jak u jednego się kończy to u drugiego zaczyna :face_with_peeking_eye:
Niemniej wszystkim życzę spokojnych świąt i smacznego jajka :rabbit::blush::cherry_blossom:

@CanpolBabies_Redakcja ślicznie dziękuje za życzenia. Również wam życzę zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych. Żeby były spędzone w gronie najbliższych :wink:

Ja w tym roku spędzam święta najpierw u rodziny męża. Następnie jedziemy do moich rodziców. Także święta będą poza domem i trochę w rozjazdach. Szkoda że są takie krótkie. Niestety przy moim maluchu nie udało mi się za dużo zrobić :rofl: ale pasztecik upieczony

1 polubienie

Wesołych i radosnych świąt dla wszystkich

1 polubienie

bardzo dziękujemy i życzę Wam spokojnych, rodzinnych Świąt a przede wszystkim duzo dużo zdrówka :heart:
my spędzamy czas w czwórkę bo najważniejsze spędzic rodzinnie i wykorzystac dobrze ten czas bo na codzien czas pędzi i takiego wspólnego czasu brakuje.

Dziękuję bardzo i również składam życzenia :heart:
U nas leniwie. Spędzamy święta z mężem i dwójką naszych chłopców. Nie nakładamy na siebie presji. Nie będzie idealnie, ale będziemy razem i to jest najważniejsze

Dziękuję bardzo i dla całej redakcji zdrowych i wesołych świąt. Dla nas to pierwsza wielkanoc w trojkę :smiling_face_with_three_hearts: święta spędzimy rodzinnie, jutro idziemy ze świeconką czego bardzo nie moge się doczekać.

Dziękuję i wzajemnie życzę spokoju w te święta dla wszystkich z Canpol :bouquet::bouquet::tiger::hatching_chick::hatching_chick::baby_chick::hatched_chick::rooster:
U nas bez gości.pewnie w pierwszy dzień pojedziemy do rodziców a jutro świecenie obowiązkowo ale mały zjadł już jednego zająca więc trzeba jechać po kolejnego :rofl::rofl::crazy_face:

Spokojnych i zdrowych Świąt życzę wszystkim Mamom Canpol i @CanpolBabies_Redakcja :heart: Wesołego Alleluja :hatching_chick:
My jutro święcimy koszyczek ze starszą córeczka, a maluchy niestety zostaną z babcią bo jeszcze ich nie chcemy wyciągać do ludzi po chorobie. W niedzielę przyjdą moi rodzice na kawę a w poniedziałek teściowie :blush:

Dziękuję za życzenia i dla całej redakcji również zdrowia , spokoju i radosnych świąt w rodzinnym gronie . U mnie w tym roku przygotowania do Wielkanocy zdecydowanie w mniejszym stopniu niż zawsze. Na tym etapie ciąży już mi się, aż tak nie chciało angażować w przygotowania jak co roku. Coś tam pichcę ale nie tyle co zawsze , przynajmniej chociaż raz nie będzie za dużo i nie będzie wyrzucone po świętach :rofl: . A pałeczkę z sprzątaniem przejął w tym roku mój mąż . Może nie jest idealnie tak jakbym chciała ale się stara.

@CanpolBabies_Redakcja

Bardzo dziękuje za piękne życzenia :yellow_heart:
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Wam również dużo zdrowia, spokoju, radości oraz wielu ciepłych chwil w gronie najbliższych :tulip::hatching_chick:

U mnie przygotowania w tym roku wyjątkowe - jestem już w 6 miesiącu ciąży, więc święta będą jeszcze bardziej szczególne :blush: Spędzamy je rodzinnie - trochę u moich rodziców, trochę u teściów, żeby nacieszyć się wspólnym czasem 🩷

Bardzo dziękujemy ! Życzymy zdrówka i spokojnych świąt

My jedziemy na gotowe do moich rodziców :blush:
Spokojnych świąt i smacznego jajeczka!

Przygotowania fatalnie, ja chora ledwo się ruszam, odczuwam zmęczenie w 26tc, a moje chłopaki też dokazują. Niestety mieszkam z babcią i teściową co wiąże sie tym ze niestety nie da rady pójść po najniższej linii oporu i przygotowania musza być pełną parą :smiling_face_with_tear:

Dziękuję @CanpolBabies_Redakcja wam również życzę wesołych świąt Wielkanocnych spędzonych w gronie najbliższych. Oraz mokrego dyngusa. Smacznego jajka i bardzczyku na stole😄
Moje przygotowania, ja już dwa ciasta zrobione :heart_eyes:i w wielkanoc zrobię moją ulubioną sałatkę i będzie :smile: