Drogie mamy, z okazji Świąt Wielkanocnych chcielibyśmy życzyć Wam zdrowia, spokoju oraz radosnych chwil z bliskimi. Mamy nadzieję, że ten czas przyniesie Wam chwilę oddechu
Jak Wasze przygotowania świąteczne? Jakie macie plany?
Bardzo dziękujemy za piękne życzenia . Przygotowania u nas w toku, choć z brzuszkiem trochę wolniej w Wielkanoc idziemy do teściów na obiad a poniedziałek do moich rodziców Najważniejsze, żeby Święta minęły w zdrowiu i spokoju. Wesołych Świąt dla wszystkich
Dużo zdrówka dla całej redakcji!
My spędzamy święta w trójkę! Nasze pierwsze święta w trójkę dla synka specjalnie na tą okazję kupiłam body i legginsy w zajączki jutro pójdziemy święcić pokarm, a w niedzielę wpada do nas mój tata na obiad mieliśmy odwiedzić teściów - ale się pochorowali
U nas jak zwykle na wariackich papierach - zamiast przygotowywać się do świąt to przygotowujemy się do remontu przynajmniej świąteczne porządki mnie ominą śniadanie zjemy u rodziców męża a później pojedziemy do moich i wracamy do domu żeby spakować mnie, synka i 2 psy na conajmniej tygodniowy wyjazd. A w poniedziałek rozpoczniemy zabezpieczanie domu do remontu i malowania. Dziś wybieramy sie na zakupy do sklepu budowlanego dobrze że na święta jedziemy na gotowe
Dziękuję 🪻 my w domu spędzamy święta , też właśnie wróciłam z córkami od pediatry, na szczęście bez covidu i rsv wiec wolę z katarem po brodę nigdzie z nimi nie jeździć w tym roku to my będziemy mieć gości w 1szy i 2gi dzień świąt więc jutrzejszy dzień będzie w kuchni
U nas święta pod znakiem zapytania bo duża część rodziny chora od zeszłego tygodnia, jak u jednego się kończy to u drugiego zaczyna
Niemniej wszystkim życzę spokojnych świąt i smacznego jajka
@CanpolBabies_Redakcja ślicznie dziękuje za życzenia. Również wam życzę zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych. Żeby były spędzone w gronie najbliższych
Ja w tym roku spędzam święta najpierw u rodziny męża. Następnie jedziemy do moich rodziców. Także święta będą poza domem i trochę w rozjazdach. Szkoda że są takie krótkie. Niestety przy moim maluchu nie udało mi się za dużo zrobić ale pasztecik upieczony
bardzo dziękujemy i życzę Wam spokojnych, rodzinnych Świąt a przede wszystkim duzo dużo zdrówka
my spędzamy czas w czwórkę bo najważniejsze spędzic rodzinnie i wykorzystac dobrze ten czas bo na codzien czas pędzi i takiego wspólnego czasu brakuje.
Dziękuję bardzo i również składam życzenia
U nas leniwie. Spędzamy święta z mężem i dwójką naszych chłopców. Nie nakładamy na siebie presji. Nie będzie idealnie, ale będziemy razem i to jest najważniejsze
Dziękuję bardzo i dla całej redakcji zdrowych i wesołych świąt. Dla nas to pierwsza wielkanoc w trojkę święta spędzimy rodzinnie, jutro idziemy ze świeconką czego bardzo nie moge się doczekać.
Dziękuję i wzajemnie życzę spokoju w te święta dla wszystkich z Canpol
U nas bez gości.pewnie w pierwszy dzień pojedziemy do rodziców a jutro świecenie obowiązkowo ale mały zjadł już jednego zająca więc trzeba jechać po kolejnego
Spokojnych i zdrowych Świąt życzę wszystkim Mamom Canpol i @CanpolBabies_Redakcja Wesołego Alleluja
My jutro święcimy koszyczek ze starszą córeczka, a maluchy niestety zostaną z babcią bo jeszcze ich nie chcemy wyciągać do ludzi po chorobie. W niedzielę przyjdą moi rodzice na kawę a w poniedziałek teściowie
Dziękuję za życzenia i dla całej redakcji również zdrowia , spokoju i radosnych świąt w rodzinnym gronie . U mnie w tym roku przygotowania do Wielkanocy zdecydowanie w mniejszym stopniu niż zawsze. Na tym etapie ciąży już mi się, aż tak nie chciało angażować w przygotowania jak co roku. Coś tam pichcę ale nie tyle co zawsze , przynajmniej chociaż raz nie będzie za dużo i nie będzie wyrzucone po świętach . A pałeczkę z sprzątaniem przejął w tym roku mój mąż . Może nie jest idealnie tak jakbym chciała ale się stara.
Bardzo dziękuje za piękne życzenia
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Wam również dużo zdrowia, spokoju, radości oraz wielu ciepłych chwil w gronie najbliższych
U mnie przygotowania w tym roku wyjątkowe - jestem już w 6 miesiącu ciąży, więc święta będą jeszcze bardziej szczególne Spędzamy je rodzinnie - trochę u moich rodziców, trochę u teściów, żeby nacieszyć się wspólnym czasem 🩷
Przygotowania fatalnie, ja chora ledwo się ruszam, odczuwam zmęczenie w 26tc, a moje chłopaki też dokazują. Niestety mieszkam z babcią i teściową co wiąże sie tym ze niestety nie da rady pójść po najniższej linii oporu i przygotowania musza być pełną parą
Dziękuję @CanpolBabies_Redakcja wam również życzę wesołych świąt Wielkanocnych spędzonych w gronie najbliższych. Oraz mokrego dyngusa. Smacznego jajka i bardzczyku na stole😄
Moje przygotowania, ja już dwa ciasta zrobione i w wielkanoc zrobię moją ulubioną sałatkę i będzie
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.