Ja wczoraj dostałam od rodziców jarzynowa a teściowa jeszcze zrobila galaretkę z kurczaka także wypas ![]()
U nas też z musztardą, i jabłkiem.
Ja wczoraj też dużo zjadłam. Tak to już jest w święta ![]()
@Mamuska357
Ooo zjadłabym taką galaretkę z kurczaka 🩷
Zapakowałam mojemu wieczorem wałówkę na dzisiejszą zmianę
rano jeszcze wcisnęłam tacie sernika do pracy jak mi bral córkę do przedszkola. Przez to że mieliśmy tort urodzinowy córki to nikt nie zjadł nic więcej
a zrobiłam tylko gyrosa i sernik . Od mam dostałam po słoiczku jarzynowej i tuńczyka to jeszcze dzisiaj obchodzę wtorek wielkanocny. Nawet obiad z wczoraj mam także w końcu można siąść i nie gotować ![]()
Ja dzisiaj w pracy też dokładam resztki sałatki i placków hihi
Haha dokladnie tak ![]()
Moj tej do pracy dzisiaj zabiera swiateczne żarełko ![]()
U mnie w domu rodzinnym się jej nie robi na święta ale u męża tak i to w takiej foremce na babkę
więc ma taki świąteczny kształt ![]()
U mnie też z jabłkiem i musztardą i do tego cebula i groszek bez kukurydzy.
U nas też takie połączenie do jarzynowej - jabłko i musztarda ![]()
U mnie też jabłko, cebula i jeszcze jajko. Majonez i trochę musztardy
Ja uwielbim ze szczypiorkiem i jeszcze z ogórkiem w kostkę pokrojoną ![]()
![]()
Ja najlepiej to lubię bez niczego ![]()
Dziękujemy
Jak minęły święta? ![]()
Bardzo pracowite święta! Mamy nadzieję, że wszystko idzie zgodnie z planem ![]()
Mamy nadzieję, że święta minęły spokojnie
![]()
Dziękujemy
Jak minął świąteczny czas?
![]()
Cudownie, spokojnie w rodzinnym gronie ![]()
Spokojnie , zdecydowanie ![]()
córki dostały prezent od zająca , goście pojedzeni , ja dalej mam ciasta i sałatki w lodówce , jutro bede kończyła sałatki, zal mi wyrzucać więc będę męczyła dalej z nimi ![]()
bo mój to już ma przesyt i nie może na nie patrzeć a wczorj do dużego pudełka do pracy mu dałam z osobnym pojemnikiem wędlin to mówił " o matko a to dla mnie wiadro sałatek " ![]()
ogólnie te święta pierwszy raz w domu i baaaardzo mi się to podobało , a to z tego względu że nie musiałam córek pakować i jeździć po domach wiec na spokojnie było
🪻
![]()
Swieta minęły spokojnie z rodzinka
najedlismy sie, polalismy woda
![]()
![]()
![]()
![]()
U nas też święta były na spokojnie. Szkoda tylko że u nas z tak brzydka pogoda ![]()