Wielkanoc 2026!

Ja wczoraj dostałam od rodziców jarzynowa a teściowa jeszcze zrobila galaretkę z kurczaka także wypas :upside_down_face:

1 polubienie

U nas też z musztardą, i jabłkiem.
Ja wczoraj też dużo zjadłam. Tak to już jest w święta :smile:

@Mamuska357
Ooo zjadłabym taką galaretkę z kurczaka 🩷

Zapakowałam mojemu wieczorem wałówkę na dzisiejszą zmianę :sweat_smile: rano jeszcze wcisnęłam tacie sernika do pracy jak mi bral córkę do przedszkola. Przez to że mieliśmy tort urodzinowy córki to nikt nie zjadł nic więcej :see_no_evil: a zrobiłam tylko gyrosa i sernik . Od mam dostałam po słoiczku jarzynowej i tuńczyka to jeszcze dzisiaj obchodzę wtorek wielkanocny. Nawet obiad z wczoraj mam także w końcu można siąść i nie gotować :sweat_smile:

Ja dzisiaj w pracy też dokładam resztki sałatki i placków hihi

1 polubienie

Haha dokladnie tak :grin:
Moj tej do pracy dzisiaj zabiera swiateczne żarełko :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

U mnie w domu rodzinnym się jej nie robi na święta ale u męża tak i to w takiej foremce na babkę :wink: więc ma taki świąteczny kształt :grin:

1 polubienie

U mnie też z jabłkiem i musztardą i do tego cebula i groszek bez kukurydzy.

1 polubienie

U nas też takie połączenie do jarzynowej - jabłko i musztarda :grin:

1 polubienie

U mnie też jabłko, cebula i jeszcze jajko. Majonez i trochę musztardy

1 polubienie

Ja uwielbim ze szczypiorkiem i jeszcze z ogórkiem w kostkę pokrojoną :smiling_face::smiling_face:

Ja najlepiej to lubię bez niczego :smiley:

Dziękujemy :heart_eyes: Jak minęły święta? :heart:

Bardzo pracowite święta! Mamy nadzieję, że wszystko idzie zgodnie z planem :heart:

1 polubienie

Mamy nadzieję, że święta minęły spokojnie :smiling_face_with_three_hearts: :sparkling_heart:

Dziękujemy :heart: Jak minął świąteczny czas? :hatching_chick: :tulip:

Cudownie, spokojnie w rodzinnym gronie :smiling_face_with_three_hearts:

Spokojnie , zdecydowanie :white_heart::white_heart: córki dostały prezent od zająca , goście pojedzeni , ja dalej mam ciasta i sałatki w lodówce , jutro bede kończyła sałatki, zal mi wyrzucać więc będę męczyła dalej z nimi :weary::weary: bo mój to już ma przesyt i nie może na nie patrzeć a wczorj do dużego pudełka do pracy mu dałam z osobnym pojemnikiem wędlin to mówił " o matko a to dla mnie wiadro sałatek " :joy::joy: ogólnie te święta pierwszy raz w domu i baaaardzo mi się to podobało , a to z tego względu że nie musiałam córek pakować i jeździć po domach wiec na spokojnie było
:tulip: 🪻 :sunflower: :cherry_blossom:

Swieta minęły spokojnie z rodzinka :wink: najedlismy sie, polalismy woda :wink: :bouquet::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick:

1 polubienie

U nas też święta były na spokojnie. Szkoda tylko że u nas z tak brzydka pogoda :pleading_face:

2 polubienia