Wiosenne spacery z dzieckiem

Dziś wyszłam na chwilę i było mega przyjemnie

U nas też było przyjemnie , a na wieczór mróz i jutro ma być słoneczko niby cały dzień i 12 stopni

U nas dziś piękne słońce ale zimnawo jest, przynajmniej teraz z rana

Dziś miało być paskudnie - a jest bosko!
Słoneczko pięknie świeci :cherry_blossom::herb:
Zaraz zbieramy się na działeczkę robić porządki :broom:

2 polubienia

U nas od rana cały dzień słoneczko świeci , jest pięknie :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::heart_eyes: w nocy ma być -1 a jutro znowu 12 stopni :heart_eyes::heart_eyes: można cały dzień spacerować :smiling_face:

2 polubienia

U nas 8 st i skończę ale zimny wiatr jest

1 polubienie

My wychodzimy 3razy dziennie

1 polubienie

Ale fajnie, ja bym nie dla rady tyle wyjść, dla mnie to cała wyprawa

1 polubienie

U mnie też słoneczko , ale żal mi że nie wyjdę na spacer na razie jeszcze mały był na granicy do szpitala więc poczekam na lekarza w poniedziałek :roll_eyes:

1 polubienie

Tak to prawda , to dużo dla zdrowia :two_hearts:

1 polubienie

Uwielbiam! Chodzę codziennie i to dwa razy dziennie, najlepsze drzemki mamy właśnie na spacerach :slight_smile:

1 polubienie

Dziś też był spacerek i grzecznie maluszek siedział w spacerówce ale spać nie poszedł. Za dużo ciekawych rzeczy wokół :smile:

2 polubienia

Po tej długiej zimie wyjście na spacer to sama przyjemność :smiling_face:

1 polubienie

Wlansie w pogodzie mowia ze od czwartku deszcz ze sniegiem​:rofl::rofl::rofl::speak_no_evil:

1 polubienie

Nie gadaj że śnieg …

O nieee , byle bez minusow . Jutro u mnie 17 stopni , juz bez tych calych warst czlowiek zaczal na miasto chodzic to juz mogloby tak zostac :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Jejnyyyy tylko nie to , jak już pisałam ja kurtki zimowej nie mam zamiaru wyciągać weź tu nie strasz :rofl::rofl:

W razie co mozna ignorowac zime , moze jak nie wyciagnie nikt kurtki to sie wkurzy i sobie pojdzie :rofl:

U nas dzisiaj cieplutko było :wink: jutro też ma być @ewelka8990 tyyylko nie śnieg dość zimy… ja aż u siebie w tel sprawdziłam i u nas nie ma niby padać

1 polubienie

U nas też deszczowo i 10-12 stopni ma być teraz