Wiosenne spacery z dzieckiem

Dla nas to jest przyjemność. Niestety u nas prawie cały marzec choróbska i jeszcze teraz od soboty najmłodsza ma antybiotyk i znów nas czeka siedzenie w domu :disappointed: już nie wspomnę o tym, że Zosia się umęczy tylko :disappointed: ale mam nadzieję, że jej szybko przejdzie i jeszcze trochę przed porodem sobie pospacerujemy i porobię cos w ogrodzie

U nas dzisiaj 13 stopni ma być to się ogarniamy i lecimy na dłuższzy spacerek. Wczoraj mąż zabrał synka na spacer to nie było ich ponad 5 godzin :grin:

Ja już zakończyłam zimę :wink: kurtka schowana do szafy, buty umyte i schowane pod łóżko :grinning: od soboty jest kalendarzowa wiosna więc nie ma miejsca na zimę

No u nas nie ma tragedii, najważniejsze że nie pada

1 polubienie

U mnie deszcz od czwartku

Ważne że już w prognozach nie ma śnieżynek :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

2 polubienia

U mnie pokazuje za tydzień w środę śnieg :see_no_evil:

Na szczęście te prognozy długoterminowe nie są wiarygodne więc nie mam co się tym przejmować :wink:

1 polubienie

Idealnie na lany poniedziałek :see_no_evil::roll_eyes:

1 polubienie

A ja jestem ciekawa jaka pogoda będzie u mnie bo przysięgam nie patrzyłam ostatnio :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

A ja juz im nie wierzę :joy: ostatnio miało byc brzydko a pogoda była piekna 🩷

2 polubienia

Ja już też przestałam :stuck_out_tongue:

Oby nie było białych świąt :sweat::sweat:

3 polubienia

To by dopiero były jaja :speak_no_evil::rofl:

Wystarczy wyjść na dwór i jesteś mokry :rofl::see_no_evil: @Efektdomi i oby zawsze tak było , że zamiast brzydkiej pogody jest ciepło :speak_no_evil: @Mamaprzygod o nie , już kiedyś były i lepiej nie

1 polubienie

No to ja poprosze w prognozie same paskudne dni pogodowe :joy:

U mnie dziś ma być super, i później tylko w czwartek jakieś lekkie okno pogodowe :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

Kwiecień plecień co przeplata trochę zimy trochę lata xd

1 polubienie

U nas dziś pochmurno i sporo zimniej jak narazie

A weź to “wypluj”. Żadnych białych świąt to nie te święta. Chyba że białe od kwiatków

1 polubienie