Wiosenne spacery z dzieckiem

Niestety ale taka prognoza mi dzisiaj wyskoczyła

Także oby się nie sprawdziło :confused:

U nas się zrobiło sienno jakby miał padać śnieg :joy:

2 polubienia

Omg, to u mnie pełne słońce przez cały dzionek :sun_with_face::sunny:

Afirmuje już tylko piękne słoneczko i ciepełko :grin:

1 polubienie

U nas wiosennie i słoneczko i co najważniejsze już do godziny 18 jest jeszcze jasno …. A w weekend jeszcze zmiana czasu więc będzie coraz dużej jasno

2 polubienia

Ja już się nie mogę doczekać zmiany czasu, od ponad tygodnia synek chce chodzić spać po 18 w wstaje po 5 30 :see_no_evil: zawsze kładłam go spać o 19 30 i było idealnie a wczoraj położyłam o 18 30 i na szczęście obudził się normalnie o 5 30, bałam się pobudki o 4 :see_no_evil:

1 polubienie

Ja też czekam bo wstaje synek o 5;30 albo 6 to mam nadzieję że będzie wstawał o 6 lub 6:30 :joy: i kład ok 21 bo teraz chodzi o 20

A ile Twój synek ma ?

Ma skończone 11 miesięcy teraz

Dla nas to czysta przyjemność! Elianka już samodzielnie siedzi, więc nasze spacery obowiązkowo kończą się na placu zabaw. Uwielbia się bujać w huśtawce – jej radość jest wtedy bezcenna! :heart_eyes: Pozdrawiamy wszystkie spacerujące mamy!

O kurczę jakie oryginalne imię :star_struck: pierwszy raz słyszę

1 polubienie

Oo dziękuję. Ja drugi raz w życiu słyszę to imię. Dałam jej tak na imię, bo poznałam taką dziewczynkę o imieniu Eliana. Jak miałam 10 lat to do mojej cioci przyjechała taka dziewczynka którą pilnowała w Niemczech i była taka śliczna blondyneczka i miała taki piękny biały wiklinowy wózek :heart_eyes: i tak sobie powiedziałam że jeśli będę miała córkę nazwę ja Eliana :heart: i tak się stało :heart_eyes:

1 polubienie

Super :star_struck: bardzie nieumysłowo

1 polubienie

Mega orginalne i rzadkie

1 polubienie

Moja 3 latka też ostatnio już po 6 chce wstawać :face_with_peeking_eye: a bliźniaki już po 18 kręcą aferę. To jestem ciekawa jak się nam po zmianie czasu dzień zorganizuje

1 polubienie

Ja już nie mogę się doczekać zmiany czasu, może uda się, że będę wstawać o 7 :slight_smile:

1 polubienie

Ja też właśnie na to liczę. Mam nadzieję że tylko się nie rozstroi

Ale ja jestem nieogar. Wiecie że ja byłam święcie przekonana że zmiana czasu była już w zeszły weekend? :joy: dobrze że tu o tym piszecie

1 polubienie

Dla mnie teraz idealnie jak młodszy idzie spać 18:30 i wtedy starszy o 20. Ciekawe jak to będzie ze zmianą czasu

Widzę że tu większość dzieci chodzi spać między 18-21 a jak powiedziałam mojej siostrze że tak kładę to się nasłuchałam że nie ma życia bo ona kładzi o 22 swoje maluch :face_with_peeking_eye: