Witaminy dla mamy

Zazdroszczę poziomek to nie jadlam chyba odkąd skończyłam 10 lat 😂😂

Jak ja dawno poziomek nie jadłam ,a są pyszne :D Za to sezon na jagody i już jagodzianki na stole się pojawiły :D Zawsze na nie czekam bo uwielbiam :) 

oo poziomek tez dawno nie jadłam ... a na jagody tez zawsze czekam :D

Poziomek tez baaardzo dawno nie jadłam najczęściej z nich robiło się kruche babeczki z masa z poziomek właśnie :) jagód niestety nie mogę jeść mam uczulenie po koktajlu z nich miałam rewolucje żołądkowe później jak próbowałam samych bez niczego to samo było na szczescie borówki smialo mogę jeść :) 

Moja teściowa chodzi na jagody, ostatnio zrobiła domowe jagodzianki, pycha 

Moja siostra tez zbiera jagody i mam właśnie litr w lodowce i nie wiem co z nimi zrobić , poza koktajlami ;)

Polecam pierogi z jagodami zrobić, są mega pyszne :) Od dziecka uwielbiam je jeść.

Ja lubię knedle ze śliwkami albo truskawkami ale domowe :))

Zwyczajna mama oo niee, tez bardzo lubię, ale jakoś nie chce mis ie robić :D jakby mi ktoś zrobił to tak ;)

A ja swego czasu często robiłam knedle ze śliwkami :) Zawsze w sezonie na węgierki :D Ale ostatnio jakoś mniej :)

Ja na słodko to lubię tylko pierogi z jagodami ;)

Wiecie może czy są.jeszcze jagody w lesie ? Może wybrałabym się. Pyszne są pierozki z jagodami

Moja siostra jeszcze zbiera, wiec chyba są..

wydaje mi się, że jeszcze są, u nas teściu ostatnio przyniósł

Moja siostra mówi , ze powinny jeszcze być ;)

Zapewne są bo sezon na jogodzianki w pełni :D U mnie dziś pierożki z jagodami i ciasto z jagodami :D Uwielbiam :D

O ja cie mam mega smaka na pierogi u mnie się mówi z borówkami. No ale jescze w sumie w tym roku nie jadłam i nie rzucily mi się w oczy 

Jeśli chodzi o sezonowe owoce do pierogów to chyba jednak truskawka u mnie wygrywa.

Patrycja zazdro ;) powiem Ci , ze takie ciasto z jagodami to bym zjadła bardzo chętnie ;)

Ja też bym chętnie podjadła ;)