Witamy Maluszki - przełom 2025/2026

Gratulacje , cudowna wiadomość . Dużo zdrówka dla Was dziewczyny :smiling_face_with_three_hearts:. Odpoczywaj jeśli to możliwe i cieszcie się sobą :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Oooo kiedy urodziłaś? Jakoś przed czasem? Jak poród?

Gratki dla wszystkich mam co urodziły w ostatnim czasie

1 polubienie

@chloria @Mamilove Gratulacje 🩷dużo zdrówka dla was i maleństw :cherry_blossom:🩵

2 polubienia

Ooo widzę że mała już podrosła i ma jakieś dwa tygn na moje oko :smiley::smiley::smiley: gratuluję
Jak poród - rodziłaś sn ?
Imię juz macie ? Mi bardzo pasuje Julka do niej ,
piękne imie i mała kocha różowości chyba jak jej mama
:smiley::smiley:

5 polubień

@Mamilove dla Ciebie tez gratulacje :heart:

1 polubienie

Ooo mała lwica. Witamy na świecie

@MamaMalychStopek spoko poza zachowaniem starszej i pogoda miało dziś nie padać, a kropiło. A ja mam problem bo dziewczynkom wzięłam rzeczy bardziej na krótki rękaw, a tutaj tak niewiadomo jak

@Mamilove i kolejna lwica też z 28 czy już z 29

1 polubienie

Gratulacje ! :heart_eyes: Z którego córeczka? Jak się czujecie?

1 polubienie

Ojej! :heart_eyes: Witaj kolejna Kruszynko! :star_struck::star_struck:
Gratulacje! :smiling_face::partying_face::baby:t2: :two_hearts:
Dużo zdrówka! :smiling_face_with_three_hearts:

Jak zbierzecie siły, to czekamy na Wasze historie porodowe :sparkling_heart::sparkling_heart:

1 polubienie

Ja pamiętam jak ja suszyłam głowę przy córce a ona w płacz, tak panicznie bała się suszarki :exploding_head::see_no_evil: musiałam przestać suszyć i czekać aż wyschną same​:rofl:
@chloria @Mamilove wow ale super dziewczyny gratulacje :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: ściskamy was mocno​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Mój syn na szczęście uwielbia suszarkę

@Paulina.K @karolina27034 @MamaMalychStopek @Mama.kacperka @Kalusia161 @Mamaprzygod @Mamii dziękuję bardzo :smiling_face_with_three_hearts: @Patrycjaw25 :heart:
@AnetteSo 29 :smiling_face_with_three_hearts:
@MamaSloneczka zastanawia mnie bardzo to co napisałaś … skąd wgl pomysł , żeby sugerować, jak mam nazwać własne dziecko ? To jednak decyzja należy do mnie- i to raczej moje prywatne sprawy. I widzę , że nawet wiek zdążyłaś oszacować po zdjęciu rączki , zdjęcia zrobionego niedawno w szpitalu . A na szczęście z wyborem imienia poradziliśmy sobie sami. I dalej nie rozumiem o co ci chodzi pisząc takie rzeczy.

4 polubienia

też nie dodałaś od razu daty urodzin nad zdjeciem więc myslalam że potrzebowałaś czasu na regenerację po porodzie i stąd napisałam już jakiś czas temu urodziłaś :smiley:

3 polubienia

Dziewczyny kochane,
Ja i Helenka dziękujemy za wszystkie życzenia i gratulacje :cherry_blossom:🩷

Poznajemy się, więc mam nadzieję że wrócę niebawem i na wszystko odpisze każdej z Was :unicorn:

Buziaki :cherry_blossom:

14 polubień

Helenka :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: dawno nie słyszałam tego imienia

1 polubienie

Piękne imię :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: odpoczywajcie.
Myślę że nie musisz odpisywać każdej z nas wystarczy że ogólnie napiszesz jak poród i cała reszta.
Odpoczywajcie i uczcie się siebie :smiling_face::smiling_face:

To my tak mamy z malutką i weź to ogarnij, jak starsza ma takie włosy, a przestrzeń mała

Gratulacje, dużo zdrówka dla malutkiej :sparkles:

@chloria Helenka! Cudne imię, też mi się bardzo podoba i na pewno jakbym miała mieć dziewczynkę to bym je rozważała :kissing_heart:

1 polubienie

Dziękuję bardzo ! :smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:

@chloria dopiero zobaczyłam gratulacje :heart: buziaki dla Was dziewczynki :heart_eyes: Helenka pięknie :heart: ja mma tak na drugie po babci