Witamy Maluszki - przełom 2025/2026

U mnie wśród znajomych coraz więcej Helenek jest , piękne imię

A ty jak się czujesz ? Kiedy wychodzicie do domu ? Jak wgl poród ? Taka dość spora dziewczynka się urodziła, powiedz cokolwiek :innocent:

@chloria piękne imię :heart_eyes: dużo zdrówka dla was :heart_eyes:

2 polubienia

Cieszcie się sobą ile się da i na spokojnie do nas wrócisz . Będziemy czekać :smiling_face_with_three_hearts:.

2 polubienia

Widzę , że komuś nie pasował mój wpis dlatego nic więcej nie napiszę. Tak będzie najlepiej .

Gratulacje! Witamy na swiecie kruszynko :smiling_face_with_three_hearts: duzo zdrowka dla was ! Odpoczywajcie

1 polubienie

Bardzo dziękujemy 🩷🩷🩷

1 polubienie

Jejciu jak słodko, Helenka :heart_eyes: zanim byłam w ciąży oglądałam master chef junior i tam była taka Hela, mega mnie rozczulała i myślałam o tym imieniu. Nawet po fryzurze pasowałoby teraz mojej :smile:

Też uważam że cudne, próbowałam kuzynkę namówić żeby też tak dała :see_no_evil:

Gratulacje!!! Mega informacje 🩷🩷🩷

@chloria @Mamilove Kobietki ode mnie również ogromne gratulacje! :heart: Mamy małe lwice :lion:

Regenerujcie się, odpoczywajcie i cieszcie się sobą :heart:

Czekam na historię narodzin :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Gratulacje kochana dużo zdrówka dla was

Super mamy kolejne maluszki na świecie, to która ma termin w najbliższym czasie?:smiley::smiling_face_with_three_hearts:

No wlansie jestem ciekawa kto teraz jest w kolejce :slight_smile:

@chloria gratulacje i dużo zdrówka :stuck_out_tongue: czekałam za Waszym rozwiązaniem :slight_smile: Helenka piękne imię :slight_smile: u mojej córki kolegi ma się siostra niedługo urodzić i też będzie Helenka ;p
@Mamilove rowniez gratuluje i dużo zdrówka życzę :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Bardzo Ci dziękuję :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

Wczoraj byłam w Actionie stanelam w kolejce i pani kasjerka poprosiła mnie jako pierwszą do obsłużenia , w sumie brzuszek to został mi po poprzedniej ciąży bo dopiero w 13 tygodniu jestem ale było mi miło :smiley:

4 polubienia

@chloria chwilę mnie tu nie było a tu takie niespodzianki :heart: moje gratulacje! Piękne imię wybraliście :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: dużo zdrówka dla Was :heart: @Mamilove gratuluję! :heart: trzymajcie się cieplutko :heart:

1 polubienie

O super to bardzo miłe, korzystaj z tego i nie strojne kolejkach :wink:

Haha oj tak korzystam bo wiem że to nie często będzie mnie spotykać :rofl:

No to akurat rzadkość , że ktoś wpuszcza ciężarną :see_no_evil: ja nawet w kolejce w galerii do toalety stałam i to już na końcówce ciąży i mnie nikt nie wpuścił :see_no_evil: