Witamy Maluszki - przełom 2025/2026

Hahah no patrz a ja już 4 oczekuję mimo iż nie planowałam :rofl: i to w ciągu 3 lat drugą córkę urodziłam w 2024 syna w 2025 jest 2026 a ja znów w ciąży :see_no_evil::rofl:mówiłam mężowi że rok bez ciąży rokiem straconym :rofl:

2 polubienia

Życie pisze różne scenariusze:)
Mialaś być Mamą gromadki i będziesz:)

1 polubienie

Jejci tak … nasze Lewki zaraz beda dziecmi , etap niemowlecy za nami prawie :face_with_peeking_eye::see_no_evil:

2 polubienia

@chloria jak tam życie z malutkim człowiekiem :heart_eyes::heart:

No ty to w ogóle poszalalas. Hak kiedyś pisałaś kiedy byłaś w ciąży i kiedy rodziłam to dwa razy to analizowałam :grin::grin: ale to też ma swoje plusy. Kilka lat na urlopie :rofl::rofl:

No ty to w ogóle jesteś niezła, nawet podawałam Ciebie za przykład mężowi :rofl: jak go namawiam :blue_heart:

1 polubienie

My decydując się na dziecko założyliśmy że będziemy potem też robić drugie żeby nie było jedynakiem. Teraz jest super ciężko, ale u tak mi zależy na następnym.
Może będzie tylko jeść i spać :rofl:

1 polubienie

No ja też sobie myślę że fajnie jak dziecko ma rodzeństwo ale zobaczymy jak wyjdzie…. My możemy sobie planować a życie i tak weryfikuje wszystko

4 polubienia

To już oddzielna kwestia :see_no_evil:

To u nas jest odwrotnie ;D

Ooo. A gdzie to fajne oko? Awatar zniknął :sob::sob::sob:

Ooooo faktycznie , coś mnie się nie zgadzało i nie wiedziałam co :flushed:

1 polubienie

Tak zniknął , już mi się znudził :face_with_peeking_eye:

Słuchaj widziałam że na być w Krakowie Światowy Festiwal Balonów

Ty lubisz takie atrakcje. Ja myślę by iść z synkiem

1 polubienie

Miał być też w Warszawie ale przeraziła mnie cena. Dlatego odpuściłam. Ja ogólnie jakbym tylko mogła to bym całą Polskę zjeździła na różne atrakcje :laughing::laughing::laughing:

Jakbyś szła to ja proszę o zdjęcia błagam

1 polubienie

Planuje pod warunkiem że faktycznie te bilety mnie nie położą na łopatki

2 polubienia

79 zł a dziecko do 3 r.z. wchodzi za darmo :heart_eyes: oj chyba się również wybiorę :heart_eyes: ale mam obawy bo córka szogun będzie mogła chcieć wszystkie te balony i będzie mówiła że to jej :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

A o co
Chodzi w tym festiwalu ?

To spoko ceny to wyobraźcie sobie że w Warszawie za bilet dorosłego było niespełna 200 zl a dziecko było tylko 20 zł tańsze

oooo już sprawdziłaś? Fajnie ja jeszcze się tak nie przyglądałam ale na fb mi pokazywało

" Jedno miejsce. 5 światów. Ponad 100 000 balonów. W Krakowie już niebawem powstanie coś absolutnie wyjątkowego – World Balloon Festival, czyli pierwsze w Polsce miasto zbudowane w całości z powietrznych rzeźb. Ponad sto tysięcy balonów zamieni się w przestrzeń, w której każdy krok prowadzi do innego świata! Bilety na World Balloon Festival już w sprzedaży." aż Ci kropka w kropkę wkleiłam cytat z ich stronki :grin::grin:

@AnetteSo wooow to ceny niewąskie :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::dizzy_face::dizzy_face: jak ktoś ma trojaczki to musi wziąć wszystkie albo żadne myślę i to już jak wczasy dwu dniowe by można powiedzieć w tej cenie :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

@Mamuska357 taaaak od razu sprawdziłam i kupię ten bilet bo pisze że bilety szybkoo się rozchodzą na konkretne godziny :saluting_face::saluting_face:

1 polubienie