Hahah no patrz a ja już 4 oczekuję mimo iż nie planowałam
i to w ciągu 3 lat drugą córkę urodziłam w 2024 syna w 2025 jest 2026 a ja znów w ciąży ![]()
mówiłam mężowi że rok bez ciąży rokiem straconym ![]()
Życie pisze różne scenariusze:)
Mialaś być Mamą gromadki i będziesz:)
Jejci tak … nasze Lewki zaraz beda dziecmi , etap niemowlecy za nami prawie ![]()
![]()
@chloria jak tam życie z malutkim człowiekiem ![]()
![]()
No ty to w ogóle poszalalas. Hak kiedyś pisałaś kiedy byłaś w ciąży i kiedy rodziłam to dwa razy to analizowałam ![]()
ale to też ma swoje plusy. Kilka lat na urlopie ![]()
![]()
No ty to w ogóle jesteś niezła, nawet podawałam Ciebie za przykład mężowi
jak go namawiam ![]()
My decydując się na dziecko założyliśmy że będziemy potem też robić drugie żeby nie było jedynakiem. Teraz jest super ciężko, ale u tak mi zależy na następnym.
Może będzie tylko jeść i spać ![]()
No ja też sobie myślę że fajnie jak dziecko ma rodzeństwo ale zobaczymy jak wyjdzie…. My możemy sobie planować a życie i tak weryfikuje wszystko
To już oddzielna kwestia ![]()
To u nas jest odwrotnie ;D
Ooo. A gdzie to fajne oko? Awatar zniknął ![]()
![]()
![]()
Ooooo faktycznie , coś mnie się nie zgadzało i nie wiedziałam co ![]()
Tak zniknął , już mi się znudził ![]()
Słuchaj widziałam że na być w Krakowie Światowy Festiwal Balonów
Ty lubisz takie atrakcje. Ja myślę by iść z synkiem
Miał być też w Warszawie ale przeraziła mnie cena. Dlatego odpuściłam. Ja ogólnie jakbym tylko mogła to bym całą Polskę zjeździła na różne atrakcje ![]()
![]()
![]()
Jakbyś szła to ja proszę o zdjęcia błagam
Planuje pod warunkiem że faktycznie te bilety mnie nie położą na łopatki
79 zł a dziecko do 3 r.z. wchodzi za darmo
oj chyba się również wybiorę
ale mam obawy bo córka szogun będzie mogła chcieć wszystkie te balony i będzie mówiła że to jej ![]()
![]()
A o co
Chodzi w tym festiwalu ?
To spoko ceny to wyobraźcie sobie że w Warszawie za bilet dorosłego było niespełna 200 zl a dziecko było tylko 20 zł tańsze
oooo już sprawdziłaś? Fajnie ja jeszcze się tak nie przyglądałam ale na fb mi pokazywało
" Jedno miejsce. 5 światów. Ponad 100 000 balonów. W Krakowie już niebawem powstanie coś absolutnie wyjątkowego – World Balloon Festival, czyli pierwsze w Polsce miasto zbudowane w całości z powietrznych rzeźb. Ponad sto tysięcy balonów zamieni się w przestrzeń, w której każdy krok prowadzi do innego świata! Bilety na World Balloon Festival już w sprzedaży." aż Ci kropka w kropkę wkleiłam cytat z ich stronki ![]()
![]()
@AnetteSo wooow to ceny niewąskie ![]()
![]()
![]()
jak ktoś ma trojaczki to musi wziąć wszystkie albo żadne myślę i to już jak wczasy dwu dniowe by można powiedzieć w tej cenie ![]()
![]()
@Mamuska357 taaaak od razu sprawdziłam i kupię ten bilet bo pisze że bilety szybkoo się rozchodzą na konkretne godziny ![]()
![]()