Witamy Maluszki - przełom 2025/2026

Dalej nie kumam :smiley: w sensie że są balony takie duże nad nami ? Hahaha wejdę później zoabcze

1 polubienie

ooo to może ja też kupię sobie dziś wieczorem jak maż przyjdzie z pracy

1 polubienie

Ja jeśli pójdę to sama ze starszą chyba bo z młodszą to co nazwiedzamy , pójdzie z tata do dziadków bo mój to też nie za bardzo lubi takie atrakcje - jemu to mecz czy palystation dać i jest szczęśliwy

1 polubienie

Dlatego naprawdę czasami to już jest spowariowanie z cenami. Czasami są bilety rodzinne typu właśnie dwa plus dwa czy jeden plus trzy.
Ale mimo wszystko wyobraź sobie opłatę 550 z atrakcje dzienną. Bez wyżywienia. Ja rozumiem za coś wydać połowę tej kwoty, ale nie aż tyle. Zwłaszcza że ja nie jestem z Warszawy tylko z Lublina czyli mam 180 km czyli jeszcze dochodzi benzyna postój i tym podobne

Warszawa zawsze ma ceny wyższe bo to przecież stolica ale to pewnie też zależy od atrakcji czy wydarzenia

Widziałam to wydarzenie az sprawdzę ceny
@Paulina.K chyba będą rozne budowle z tych balownow, widzialam np. Kolosuem

2 polubienia

Tak I zmieścisz się w tysiącu. Za jeden dzień masakra a jak będzie gorąco to pasowały jeszcze jakieś lody balonika jakąś bzdetke masakra

2 polubienia

My planowaliśmy 2/3 ale czułam że będzie ta trójka tak czy siak. No i jest, ale w ciąży byłam dwa razy i w drugiej bylo mi smutno że w sumie to ta jedna ciąża mnie ominie :sweat_smile: a z drugiej strony były myśli że jak dobrze że to już ostatnia :sweat_smile:

1 polubienie

Dobrze zgadzam się Ale masz najlepszy przykład. W zeszłym roku było przedstawienie Disney na lodzie różnica kosztów biletów między Warszawą a Krakowem była 20 zł, a nie wręcz dwukrotna przebitka

@Karcia oczywiście że po wszystkim trzeba jeszcze jakoś pamiątkę.
Ja nie mówię bo ja przynajmniej raz na kwartał staram się jeździć do Warszawy na jakąś atrakcję.
W zeszłym roku byliśmy na Disney na lodzie byliśmy w fabryce elfów, byliśmy na sali zabaw, jeszcze mam kilka miejsc, że chce pojechać, ale cena robi dużo

1 polubienie

No pewnie salt od tego kto jest organizatorem i ile chce kasy. I gdzie jest impreza :grin: wg mnie to chore że to samo w różnych miejscowościach aż tak różnie kosztuje

1 polubienie

Czyli druga ciąża to bliźniaki?:heart_eyes: To mój wymarzony scenariusz :hear_no_evil:

2 polubienia

Trzymam kciuki za spełnienie marzenia ! I podziwiam że chcesz na raz 2 dzieci :heart:

No dokładnie! Podziwiam mamy bliźniaków !

1 polubienie

Wiesz co, z jednej strony szkoda że nie 3 razy w ciąży ale w sukien jak pomyśleć to przynajmniej raz wszystko przeżywasz ale podwójnie :joy: Ja chciałam mieć bliźniaki bo stwierdziłam że będę miała dwójkę i wszystko za jednym razem ale jak już urodziłam to stwierdzam że dwójka na raz to nie lada wyzwanie i lepiej że mam jedno

Nie mogę doczekać się imprezki urodzinowej , Ania od figurek wysłała mi już zdjęcie gotowej figurki na tort w poniedziałek wysyła bo chciała po upałach wysłać żeby nie popłynęła, zamówiłam magnesiki dla gości, księgę gosci taką jak wszystkim dzieciakom zamawiałam na roczek, zaproszenia nam się produkują będą na dniach​:heart_eyes: kurcze tak się cieszę z tej imprezki bo naprawdę zaszalałam :rofl::see_no_evil:
@MamaMalychStopek haha dobrze uświadamiać męża że wielodzietność teraz jest w modzie🤣

2 polubienia

Tylko wiesz trzeba to robić na spokojnie o z wyprzedzeniem …. Aż przyzwyczai się do tej myśli i stwierdzi że chce :rofl:ale on chce tylko się boi że może być chore na dauna bo ryzyko tej choroby rośnie z wiekiem

@karolina27034 @Paulina.K moja kuzynka ma bliźniaki i duzo uczestniczylam w ich zyciu od małego, naogladalam się :laughing: wiecie trochę tez patrzę na wiek że jednak trzy ciążę z rozsadnym odstepem czasu to byn byla blizej 40stki więc to nie wchodzi w grę, a szansa na blizniaki jest bo mam 3 parki w rodzinie :sweat_smile:

1 polubienie

@Mama_Auri też kiedyś miałam taką szaloną myśl :joy::girl: ale teraz jednak z biegiem czasu uważam, że mamy bliźniaków mają podwójnie trudniej … fakt podwójne szczęście ale pracy jest o wiele więcej :flushed:

Ooo no to szanse sa :heart_eyes: to życzę powodzenia :heart:
@MamaMalychStopek to w takim razie musi się spieszyć, skoro rośnie z wiekiem na co on czeka :joy::joy:

Bo my już nie najmłodsi już teraz :face_with_peeking_eye::grin: