Witamy Maluszki - przełom 2025/2026

No to na co mąż czeka ? A jedynak to samotny :face_holding_back_tears:
Mamy my go tu przegadać :joy:?

1 polubienie

Ja kiedyś marzyłam o bliźniakach , ale teraz wiem że wolę z odstępem

A wyślesz tutaj zdjęcie figurki.

Jak pamiętam ty torty robisz sama.

Dzięki za przypomnienie bo mam się odezwać od kobitki od tortów

1 polubienie

@Patrycjaw25 oo tak wyślij zdjęcie figurki i później tortu koniecznie

1 polubienie

Oo i koniecznie wyślij środek tortu jak masz jakieś zdjęcie :slight_smile:

Jaki masz motyw przewodni imprezki :heart_eyes:

1 polubienie

Ja lubiłam swego czasu robić torty teraz nie mam czasu :scream:

Też mi się udało kilka zrobić takich dla rodziny :face_holding_back_tears: może zrobię taki malutki na miesiączek bobasa :baby:t2:

1 polubienie

No ja ostatnio robiłam torcik na roczek i zamierzam sama robić torciki na kolejne latka

1 polubienie

Super :slight_smile: pewnie za jakiś czas też do tego wrócę :slight_smile:

Ja robiłam na roczek torcik bez cukru

Ja też na roczek planuje zrobić torcik i szukam inspiracji @Patrycjaw25 :smiling_face_with_three_hearts: ja mam zamiar figurki zamówić gotowe.

To życzę Ci żeby się udało, jak macie w rodzinie to całkiem prawdopodobne :grinning: dopiero ostatnio teściowa sobie przypomniała, że brat jej babci miał bliźniaki i potem jeden też miał bliźniaki. To taka daleeeka linia ale kto wie. :thinking:

Haha! Ja też tak mówiłam przed kochana :rofl: mój mąż kiedyś daaawno mówił że chciałby bliźniaki a ja mu mówiłam że w życiu :see_no_evil: No na to nie mamy wpływu tak jak na płeć, jak się dowiedziałam to było ciężko. Teraz nie wyobrażam sobie wiadomo innego scenariusza i obydwoje są moim oczkiem w głowie, choć widzę jak inna uwagę dostają w stosunku do tego ile dostawała starsza.
W ogóle mam coś takiego że jak rozmawiam z koleżankami co są w ciąży to mówię o ich dziecku z automatu w liczbie mnogiej :smile:

2 polubienia

Ale ty masz fajnie bo masz bliźniaki parkę więc czego chcieć więcej :smiling_face:

1 polubienie

Najsprawiedliwiej dla starszej siostry :blush: i jest tak jak u mnie i u męża, 2 dziewczynki i chlopak- najmłodszy

@Mamamalwi @karolina27034 no wiadomo że byłby ciężej. O ile ciążę mozna zaplanować to bliźniaków nie zaplanujemy haha No co ma byc to będzie :smile:

1 polubienie

Dokładnie co ma być to będzie :heart_eyes: człowiek sobie poradzi . U mnie w rodzinie nigdy nie było bliźniaków więc szanse są malutkie :laughing:

Jak za długo będzie zwlekać to powiedz mu że tym gorsze ryzyko😅
@AnetteSo @Karcia

@karolina27034 ogólnie tematu nie mam konkretnego ale ma dużo motywów samolotów dekoracja

2 polubienia

Dobry tekst , a rzeczywiście nie ma co tracić lat :sweat_smile::rofl::rofl:

Ale super figurka :heart_eyes: jadalna ??
To tak chłopięco :heart_eyes: