Trzymam mocno
na pewno sie uda i Twoja malutka bedzie miala super rodzenstwo ![]()
Trzymam ![]()
![]()
![]()
Sama mogłabym mieć trzecie ale juz czuję że bym osiwiała i wyłądowała w wariatkowie jakby trzecie również po każdym mleku zwracało, plus to że w domu siedzę z córkami i mało gdzie się ruszam poza ogrodzenie ![]()
![]()
![]()
Gratulacje! Dużo zdrówka!
U mnie 2jka i produkcja zamknieta
na wiecej sie noe pisze, nawet nie to nie dalabym rady z dziecmi tylko…… boje sie ciazy, porodu, tego myslenia o chorobach, czy wszystko ok itp. Serio… wyniszczylo mnie to psychicznie ![]()
Oo tak , plus to że trzeba kombinować opiekę do maluchów jak nie są zlobkowi czy przedszkolowi jak ma sie jechać do gina na kontorle czy oddanie krwi ![]()
![]()
Podobno lepiej jak się zaczną skurcze to nie jest tak na „zimno” ![]()
Fakt , to jest straszne , te ciagle mysli w glowoe czy wszytsko jest dobrze , co powie lekarz na kolejnej wizycie , teraz dodatkowo te pozamykane porodowki i tyle strasznych historii wokół. Ale marze o rodzenstwie dla mojej małej i zniose wszytsko . Tak jak u Ciebie dwoje dziexi będzie idelanie ![]()
A może to dlatego laktacja u mnie od razu ruszyła bo organizm sam zaczął się przygotowywać ![]()
Gratulacje ![]()
dużo zdrówka dla Was
@Efektdomi no właśnie teraz @Mamamalwi a ja w Lipcu Ja czy jest ktoś przede Mną ? ![]()
Tak, myślę, że to na pewno mogło mieć wpływ ![]()
Moja jedna znajoma to nawet przed CC celowo miała zalecenie odciągać siarę, żeby od razu po cc dać dziecku i pobudzić hormony i wyobraź sobie, że już pół roku karmi, a ja SN i mi się nie udało, ale tak sobie myślę, że łyżeczkowanie bez znieczulenia mogło trochę wpłynąć, bo jednak laktacja jest uzależniona od „głowy” trochę.
Oj miejmy nadzieję, że na pewno
czekać do lipca to wieczność, choć w sumie przynajmniej mi to czas płynie jak nie wiem co
przecież ja wczoraj urodziłam, a już syn ma 2 msce ![]()
Oj tak, mi też czas szybko leci, dopiero co się dowiedziałam a już jest 17 tydzień ![]()
O to już niedługo połówkowe
jak lubiłam ten czas wizyt i USG jak można było zobaczyć co się dzieje w brzuchu
płeć już znacie, bo nie pamiętam czy pisałaś? ![]()
Mi kiedy Moja mala lezala w budzie tlenowej z zapaleniem pluc, polozna tez powiedziala, zebym odciagnela siare i im zaniosla bo to dziala jak lek , tez nie mialam problemow z poczatkowa laktacja .
Gratulacje
dużo zdrówka dla Was 🩷
Ja czekam na córeczkę w maju 🩷
@Magdallenka0897 szybciutki zleci, ja nie wiem kiedy mi ten czas strzelił
ale to było naprawdę fajne 9 miesięcy
@Redax33 na którego maja masz termin? Moja córeczka też majowa ![]()
@Mamamalwi ja też mam córkę majową
idealny miesiąc na rodzenie bobasa moim zdaniem xD
@MamiNadi92 he he, ja już nową kolejkę opuszczam
chociaż jak kupowałam wózek to sprzedawca powiedział że śmiało posłuży jeszcze na dwójkę dzieci. Ale mu odpowiedziałam że to już ostatnie w planach. To podsumował, że on miał mieć jedno a ma troje ![]()
![]()
więc nigdy nic nie wiadomo ![]()
@ironiczniepateyczna tez tak uważam, maj to w ogóle mój ulubiony miesiąc
moja z 17 maja a Twoja ?