Witamy Maluszki - przełom 2025/2026

Trzymam mocno :heart: na pewno sie uda i Twoja malutka bedzie miala super rodzenstwo :slight_smile:

2 polubienia

Trzymam :smiley::smiley::hugs:

Sama mogłabym mieć trzecie ale juz czuję że bym osiwiała i wyłądowała w wariatkowie jakby trzecie również po każdym mleku zwracało, plus to że w domu siedzę z córkami i mało gdzie się ruszam poza ogrodzenie :neutral_face::neutral_face::face_with_peeking_eye:

3 polubienia

Gratulacje! Dużo zdrówka!

1 polubienie

U mnie 2jka i produkcja zamknieta :sweat_smile: na wiecej sie noe pisze, nawet nie to nie dalabym rady z dziecmi tylko…… boje sie ciazy, porodu, tego myslenia o chorobach, czy wszystko ok itp. Serio… wyniszczylo mnie to psychicznie :face_with_peeking_eye:

Oo tak , plus to że trzeba kombinować opiekę do maluchów jak nie są zlobkowi czy przedszkolowi jak ma sie jechać do gina na kontorle czy oddanie krwi :roll_eyes::roll_eyes:

Podobno lepiej jak się zaczną skurcze to nie jest tak na „zimno” :stuck_out_tongue:

Fakt , to jest straszne , te ciagle mysli w glowoe czy wszytsko jest dobrze , co powie lekarz na kolejnej wizycie , teraz dodatkowo te pozamykane porodowki i tyle strasznych historii wokół. Ale marze o rodzenstwie dla mojej małej i zniose wszytsko . Tak jak u Ciebie dwoje dziexi będzie idelanie :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

A może to dlatego laktacja u mnie od razu ruszyła bo organizm sam zaczął się przygotowywać :grinning:

1 polubienie

Gratulacje :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: dużo zdrówka dla Was :smiling_face_with_three_hearts: @Efektdomi no właśnie teraz @Mamamalwi a ja w Lipcu Ja czy jest ktoś przede Mną ? :see_no_evil:

3 polubienia

Tak, myślę, że to na pewno mogło mieć wpływ :wink:
Moja jedna znajoma to nawet przed CC celowo miała zalecenie odciągać siarę, żeby od razu po cc dać dziecku i pobudzić hormony i wyobraź sobie, że już pół roku karmi, a ja SN i mi się nie udało, ale tak sobie myślę, że łyżeczkowanie bez znieczulenia mogło trochę wpłynąć, bo jednak laktacja jest uzależniona od „głowy” trochę.

1 polubienie

Oj miejmy nadzieję, że na pewno :stuck_out_tongue: czekać do lipca to wieczność, choć w sumie przynajmniej mi to czas płynie jak nie wiem co :stuck_out_tongue: przecież ja wczoraj urodziłam, a już syn ma 2 msce :smiley:

1 polubienie

Oj tak, mi też czas szybko leci, dopiero co się dowiedziałam a już jest 17 tydzień :speak_no_evil:

1 polubienie

O to już niedługo połówkowe :stuck_out_tongue: jak lubiłam ten czas wizyt i USG jak można było zobaczyć co się dzieje w brzuchu :stuck_out_tongue: płeć już znacie, bo nie pamiętam czy pisałaś? :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Mi kiedy Moja mala lezala w budzie tlenowej z zapaleniem pluc, polozna tez powiedziala, zebym odciagnela siare i im zaniosla bo to dziala jak lek , tez nie mialam problemow z poczatkowa laktacja .

1 polubienie

Gratulacje :two_hearts: dużo zdrówka dla Was 🩷

1 polubienie

Ja czekam na córeczkę w maju 🩷

3 polubienia

@Magdallenka0897 szybciutki zleci, ja nie wiem kiedy mi ten czas strzelił :see_no_evil: ale to było naprawdę fajne 9 miesięcy :heart: @Redax33 na którego maja masz termin? Moja córeczka też majowa :heart:

1 polubienie

@Mamamalwi ja też mam córkę majową :stuck_out_tongue: idealny miesiąc na rodzenie bobasa moim zdaniem xD

1 polubienie

@MamiNadi92 he he, ja już nową kolejkę opuszczam :crazy_face: chociaż jak kupowałam wózek to sprzedawca powiedział że śmiało posłuży jeszcze na dwójkę dzieci. Ale mu odpowiedziałam że to już ostatnie w planach. To podsumował, że on miał mieć jedno a ma troje :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye: więc nigdy nic nie wiadomo :stuck_out_tongue_winking_eye:

@ironiczniepateyczna tez tak uważam, maj to w ogóle mój ulubiony miesiąc :smiling_face_with_three_hearts: moja z 17 maja a Twoja ?

1 polubienie