W Marcu mam połówkowe i jeszcze nie znamy płci, nie chcę się pokazać
@Redax33 oo to jesteś przede mną
@ironiczniepateyczna my też planowaliśmy na Maj ale się nie udało szybciej ![]()
Ja miałam mieć dwoje mam czwórkę ![]()
Ja na dwójce też kończę:)
Ten czas po cc znacznie bardziej daje w kość niż tez po pierwszej.
Dopóki jeszcze byly przeciwbólowe w kroplowkach.to spoko. Teraz jak są tabletki to jakos tak gorzej.
U mnie najgorszy był 2 i 3 dzień po cc. Później już trochę lepiej. Jak mąż mnie odwiedzał w szpitalu to prosiłam go żeby podawał mi synka do karmienia żeby zminimalizować wstawanie z łóżka
@Kalusia161 a wiesz już kiedy do domku ? Ja jestem po wizycie u lekarza i mam zaplanowane cc na 11.02 ![]()
dzień wcześniej mam się położyć na oddział, zaczynam się stresować ![]()
![]()
No i cudownie kolejne maleństwo powitamy ![]()
![]()
@MamiNadi92 tak, już lada moment ![]()
O kurcze to juz naprawde za momencik ![]()
Będzie dobrze
To już za chwilkę widzicie się z maleństwem ![]()
Czekamy na same cudowne wiadomości ![]()
![]()
![]()
@Kalusia161 wszystkiego dobrego! Witaj na świecie mała kruszynko!
Nie wiem jak w waszym szpitalu, ale u nas dawali przeciwbólowe jak cukierki, ja korzystałam, by móc normalnie funkcjonować i u mnie było o wiele lepiej niż po pierwszej CC.
Ale już powoli się rozpakowaliśmy wszyscy ![]()
Jeśli wszystko bedzie ok to na niedzielę:) (dopiero)
Dziewczyna z sali miala cc 2h po mnie i ma zapalnowqne na jutro wyjscie. Tylko dlatego ze byla w szpitalu od wtorku i zavzynala rodzic sn ale nie poszlo. Dziwna fizlozofia. W koncu zabieg mialysmy w ten sam dzien.
Wstępnie mialam istalone teminowo tak jak Ty. 10.02 na oddzial a 11.02.cc. Ale sie przyspieszylo ![]()
@Mamaem tutaj dostaje tak jak rozpisal.anestezjolog. obecnie co 6h tabletka.
A którego stopnia jest referencyjnosci ten szpital? Bo ja jak miałam w 3. To musiałam mieć 5 pełnych dob, i widziałam na ikp że NFZ więcej placil za CC, niż teraz w 1. I 2 doby
@Kalusia161 o to mają jakieś dziwne procedury
@daga1271 mój też jest właśnie 3 stopnia referencyjności, ciekawe czy to ma właśnie też wpływ na długość pobytu ![]()
3 stopień referencyjnosci. Dlatego ostatecznie tu wylądowałam:)
@MamaSloneczka jeden z wykonujących cc to Przemyslaw Urbaniec.
A Pani Doktor dalej nie wiem.
A to kojarzę go, czasem oprowadzał studentki i prowadził im chyba wyklady i przepytywał na korytarzu , stąd go kojarzę ![]()
Jak myślisz jaką przerwę między dziećmi chciałabyś mieć?![]()
@MamaSloneczka też tak myślałam że zamykam produkcję po córce a tu wiadomość była że plany planami tak szybko z pieluch nie wyjdę i synek się pojawił
ale mega jestem szczęśliwa chociaż to prawda sama z nimi nie wyjdę z domu bo nie dam rady bo córka jeszcze mała 1,5 roku ma a synek 5 miesięcy, i jak chcę wyjść to musi być mąż w domu:smile: ale jak będą wieksi to wsadze w auto i pojedziemy gdzieś na spacerki po mieście ![]()
Ogolnie najbardziej bym chciala takie lekko ponad 2 lata , ale nie wiadomo jak to bedzie , zegar tyka i zostalo jakos poltora roku do otworzenia lini produkcyjnej ![]()
Ja mam na 14 maja termin ![]()
Hahha to spokojnie masz jeszcze czas na regenerację i możesz działać dalej ![]()