Witamy Maluszki - przełom 2025/2026

@Hedwiga gratulacje i witamy Gucia na świecie :heart_eyes:
@Mamaprzygod gratulacje! jakie piękne imiona wybrałaś :heart: witajcie Misiu i Maksiu na świecie :heart_eyes:
Cieszcie się tym czasem i uczcie siebie bo mi już minął miesiąc, a niedawno jeszcze nosiłam go pod serduszkiem :blue_heart:

2 polubienia

@Mamaprzygod olbrzymie gratulacje !!! :heart::heart: dużo zdrówka dla Mamy i Maluszków !!! :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Gratuluję Mamo :white_heart::white_heart::white_heart: bardzo ładna waga maluszków :smiling_face::smiling_face::white_heart:

1 polubienie

A jeszcze jaki mały brzuszek miała , ja się też zastanawiam gdzie te dzidzie się tam zmieściły :face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

jestesmy i my

10 polubień

Gratulacje Mamusiu :star_struck: booooze te słodkie malutkie rączki, te paluszki! :smiling_face_with_three_hearts: dziewczyny przestańcie wstawiać te słodzinki bo mimo że mam niespełna 5-miesięcznego bobasa to już chcę jeszcze raz powąchać noworodka :rofl:

3 polubienia

Ojejciaaa! Aleeeee się posypało dziecinek w tym grudniu 🩷

Gratulacje :star_struck:

oh no to chyba trzeba tego sylwestrowego pikolo jednak odpalić już dziś♥️

1 polubienie

hahhahah ten zapach i malota szybko znika :heart_eyes::rofl:
ale duże dzieci tez sa cudowne i prze kochane
ja dopiero probuje sie odnalezc w nowej rzeczywistości by dojść fizycznie do siebie psychicznie i dopiero dobe w domu
starszy jest zaciekawiony jednocześnie zazdrosny i z dystansem :person_shrugging:
ale te stopki raczki sa przez slodkie tez uwielbiam :heart_eyes:

@Wesola95 dziekuje bardzo :heart:
teraz Ty w kolejce i trzymam kciuki :heart:

1 polubienie

Gratulacje :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: dziewczyny która teraz następna w kolejce do porodu? Bo się już pogubiłam hihi

1 polubienie

Wydaje mi się, że następna w kolejce i której malucha przywitamy to maluch @Kikip 🫶🏼

:heart_eyes::heart_eyes: malusie rąsie :heart_eyes: gratulacje !! Duzooooo zdroweczka dla was ! Piekne prezenty w grudniu dziewczyny macie :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Gratulacje! :heart: Dużo zdrowka dla Was

1 polubienie

Fantastyczne wieści :heart_eyes:
Gratulacje :smiling_face_with_three_hearts: Dużo, dużo zdrówka :heart:
Super że jesteście już w domku :blush:
@Karcia Dokładnie, @Wesola95 ma rację, chyba ja jestem następna do rozpakowania :grinning:
Zostało mi ostatnie 19 dni, pierwotnie zapowiadał się wcześniejszy poród i tak sobie czekam, a może jeszcze się okaże że przenoszę :laughing: Dam znać :grinning:

Ale Ty ogarniasz, ja wgl mało co kojarzę ostatnio co się tu dzieje. Ale w ciąży też słabo mi się myślało. Zazdroszczę ogarnięcia :crazy_face:

ja to się czuję tu jak ze swoimi kumpelkami i jakoś tak mniej więcej kojarzę co i jak która :grinning: po @Kikip czekamy na malucha @MamaKins :grinning: potem w kolejce jestem ja z @Efektdomi a kolejna @Kalusia161 :grinning:

Chyba nic nie pomieszałam, a jak tak to przepraszam! A no i nie wiem jak nowe dziewczyny które do nas dołączyły w tym miesiącu bo to jeszcze mało ogarniam :sweat_smile:

Także ciotki szykujcie się na kolejne forumowe maluchy 🫶🏼

5 polubień

@MamusiaNM gratulacje! Słodkie rączki!
Napawajcie się tym zapachem bo moje stopki mają już miesiąc, nie wiem kiedy ten czas zleciał :face_with_peeking_eye:

8 polubień

Gratulacje dla kolejnej Mamusi! :star_struck::heart_eyes: I zdrówka dla Dzidziusia! :smiling_face_with_three_hearts::baby:t2:

1 polubienie

Duzo karmi musze kupic :see_no_evil::rofl: dobrze , ze w dino jest karmi zurawinowe to trzeba sie przejechac po zapasy :muscle:

1 polubienie

A potem ktoś jest jeszcze w kolejce ? Czy dopiero ja w Lipcu ? :speak_no_evil:

1 polubienie

Gratulacje :partying_face: dużo zdrówka dla was :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie