Witamy Maluszki - przełom 2025/2026

Gratulacje! prawdziwy świąteczny cud !:heart_eyes:

Dzien dobry Olusiu na swiecie :smiling_face_with_three_hearts:
Rosnij pieknie i duzo zdrowka dla Ciebie i mamusi :heart:

@ZasadaKatarzyna super, gratulacje! Witajcie na świecie :heart:

Mamuśki piękne Wasze bobaski :hugs::hugs::hugs::hugs: zdrowe a to najważniejsze :white_heart::white_heart:

taki kalendarz z naszymi dziećmi to byłoby coś pieknego - chętnie bym zawiesiła na ścianie :smiling_face::smiling_face:

2 polubienia

Hahaha kalendarz z forumowymi bobaskami, na każdy miesiąc inny :sweat_smile::grinning:

2 polubienia

Nooo właśnie :hugs::hugs::hugs::white_heart: najwiecej by Dzieciątek było w tym roku chyba grudniowych i trzeba by było podzielić miesiąc :smiley: :smiley:

1 polubienie

@ZasadaKatarzyna gratulacje! Dużo zdrówka dla Was :heart:

1 polubienie

Witamy! :blush::baby:t2: Ale prezencik pod choinkę! Gratulacje :partying_face:

1 polubienie

Piękny prezent pod choinkę, gratulacje :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: dużo zdrowia dla Was

1 polubienie

Gratulacje Kochana! Jak sie czujesz❤️

1 polubienie

Witaj słodziaku :heart_eyes: gratulacje kochana . Cieszymy się razem z tobą :smiling_face_with_three_hearts: również dołączam się do pytania jak samopoczucie twoje . I jak maluszek :blush: prezent na święta najpiekniejszy . Moja przyjaciółka rok temu również urodziła w wigilię :blush:

1 polubienie

Dobrze, rozkrecamy laktacje. Moze uda sie jutro wyjsc do domku

3 polubienia

Ale super :blush: ja wiem jak czlowiek czeka na wyjście z szpitala jak na zbawienie :smile:

Gratulacje :partying_face: dużo zdrówka dla was

Super skrzat :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: idealny prezent :gift:

Boze dziewczyny tak patrze na Wasze maluszki i nie mogę sie napatrzeć :slight_smile:
Narobiłyście mi ochoty na kolejnego malucha :wink:
moja ma 7 mcy już zasuwa na czworaka i włazi na choinkę i za stanie przy stoliku kawowym sie bierze a dopiero co była w moim brzuchu i taka mlusia była jak Wasze odrobinki :blush::blush:
Musze ją z dostawaki do łóżeczka przenieść bo lada dzień będzie stała a to chwila moment żeby wypadła :frowning:

Ja mam 5-miesięcznego bobasa a też już tęsknię za tym jak malutki był gdy patrzę na zdjęcia tych maluszków :smiling_face_with_three_hearts: jak patrzę na inne bobaski (no i oczywiście na mojego też) to mi aż mnie piersi mrowią i nieraz mleko samo leci :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Haha, pamiętam go uczucie :rofl::rofl: ten zapach bobasów tak na mnie działał :sweat_smile:

Lubię jak wchodzę gdzieś do domu gdzie jest bobas ten zapach :face_holding_back_tears:

O tak ten zapach to najlepszy zapach świata​:heart: i to ciepełko noworodka po przytuleniu :smiling_face_with_three_hearts: