Witamy Maluszki - przełom 2025/2026

Ojej jaki słodki Mikołajek :heart: gratulacje :partying_face:

1 polubienie

Witamy kolejnego Szkraba :santa::heart:

1 polubienie

Hej Maciuś! 🫶🏼 :star_struck: witamy i dużo zdrówka życzymy :grinning: widzę strój idealny na grudzień :santa:t3:

1 polubienie

O matko jaki Mikolaj Maciuś :smiling_face_with_three_hearts: piekny prezent na mikolajki . Witaj serduszko na świecie :heart_eyes: duzo zdrowka dla was 🫶🏼

1 polubienie

Jaki słodki śmieszek! Gratulacje :heart: Dużo, dużo zdrówka :heart:

1 polubienie

O jej dużo zdrówka dla Maciusia

1 polubienie

Jaki uśmiechnięty Maluszek! :smiling_face_with_three_hearts: Zdrówka dla Was! :partying_face::baby:t2::smiley:

1 polubienie

Gratulacje :partying_face: cudny prezent od Mikolaja :santa:t2:

1 polubienie

Męża kuzynki córka też byla na dolnej granicy normy, a pod koniec ciąży tak skoczyła że pół kilo cięższa od mojego syna się urodzila

1 polubienie

Od urodzenia wesołek :slight_smile:

1 polubienie

No właśnie za dwa tyg mam wizytę, to zobaczymy ile tam mały podrósł bo słyszałam, że na końcówce jest największa faza wzrostu :grinning: ale nie liczyłabym na dziecko większe niż 3300 bo patrząc na mnie i na męża i wgl na rodzinę to nie ma za bardzo po kim :face_with_peeking_eye::grinning: ale oby zdrowe :heart:

2 polubienia

Takie coś mi się pojawiło :rofl::rofl: jakie to prawdziwe

6 polubień

@ironiczniepateyczna gratulacje! Cudny dzidziuś :heart_eyes:

Ja jedna noc też miałam zabranego dzidziusia przez to że ta saturacja mu spadała i też nie mogłam spać w nocy bo myślałam co z nim i się martwiłam o niego.

2 polubienia

Chcieliśmy przywitać Wszystkich i pochwalić sie Aniołkiem, ktory urodził sie wczoraj rano. Taki prezencik pod choinke
Aleksander 3300g. 52 cm

10 polubień

Witaj maluszku! Jak się czujecie ? :face_holding_back_tears::heart:

Gratulacje idealny prezent :gift:

Gratulacje :partying_face: śliczny syneczek, prezent idealny :grin:

Super, gratulacje! :heart:
Witaj Kruszyno :two_hearts: Piękny prezent!
Jak się czujecie? Do domku już pewnie po świętach wyjdziecie, ale Sylwester i Nowy Rok już w domowym zaciszu pewnie spędzicie :wink:

Gratulacje :heart::heart::heart:
Dużo zdrówka i wracajcie szybko do domku cieszyć się sobą :heart:
Na kiedy miałaś termin?

Oooo wow gratulacje !!